si-moda-aland-2016-1si-moda-aland-2016-3si-moda-aland-2016-2si-moda-aland-2016-5si-moda-aland-2016-4Awardsien täyteisten viikonloppujen jälkeen tuli olo, että nyt tarvittaisiin jotain ihan muuta. Vaikka loppuviikolle olisi ollut tarjolla paljon erilaista ohjelmaa Helsingissä, minä päätin pakata kamat kasaan ja jatkaa matkaani Turkuun. Siellä tapasin 40 hengen seurueemme, jonka kanssa matka jatkui laivalla Maarianhaminaan ja tarkemmin sanottuna HavsVidden hotelliin 60-vuotisjuhliin. Saavuimme perille yöllä ja ainoa mitä siinä pimeydessä ymmärsin oli se, että meri kohisi lähellä.

Aamulla, kun avasin makuuhuoneen verhot, tajusin miten upeaan paikkaan olimme tulleet. Näkymä suoraan sängystä oli mieletön. Jylhillä rantakallioilla kohosi vierekkäin mahtavia taloja, joista kaikista oli esteetön näkymä merelle. Tällaisen näkymän haluan vielä joskus omaan kotiini!

Eilen oli virallinen juhlaillallinen, jonka jälkeen olisi tosin ollut mahdollista jäädä vielä juhlimaan, mutta minua sekä miniä kutsui pehmoinen hotellisänky. Nyt on aika kasata taas tavarat ja lähteä kohti kotia. Oli ihanan erilainen viikonloppu! Kiitos vaan meidän perhetutuille tämän järjestämisestä ♥

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Lii L
  October 23, 2016

  Mahtavat näkymät!! 🙂

  • Kaisa
   October 24, 2016

   Tuo oli niin hieno paikka ettei järkeä! Pakko mennä kesällä uudestaan 🙂

Previous
The gold dress