SI MODA ASU MAR23 2015 1 Kaikkien kokomustien talviasujen jälkeen mielessäni on pyörinyt ajatus “all beige” -asusta. Kaikki, jotka minut hyvin tuntevat, ovat tietoisia paikkomielteestäni mätsätä vaatteet vähän liiankin täydellisesti. Se on varmasti suurin syy siihen, että rakastan näitä “all-asuja” ylipäätänsä.

Olen joskus varmasti kokomustan asun yhteydessä listannut vinkkejä tämän tyyppisiin lookkeihin, mutta kerrataan vielä. Väri kannattaa päättää sen mukaan mitä kaapista löytyy, tätä kokeilua varten ei ole järkeä ostaa uutta vaatetta. All black/white/beige/blue/grey ovat ehkä ne helpoimmat, koska niitä löytyy yleensä eniten vaatekaapeista. Vaatteiden värien ei missään nimessä tarvitse olla identtiset, vaan pienet sävyerot ovat enemmän kuin paikallaan. Ne itseasiassa tekevät asusta huomattavasti näyttävämmän.

SI MODA ASU MAR23 2015 2 SI MODA ASU MAR23 2015 3 SI MODA ASU MAR23 2015 0Kerrostaminen on tässä lookissa avainsana. Kerrostamalla voidaan yhdistellä useampia saman värisiä vaatteita. Kaikkien asun osien ei kuitenkaan tarvitse näkyä kokonaan. Esimerkiksi kauluspaidan pilkottaminen neuleen alta riittää tekemään tästäkin lookista mielenkiintoisemman. Kerrostamisessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, etteivät kerrokset tee hallaa vartalonmuodolle.

Toinen tärkeä asia kerrostamisen lisäksi on eri materiaalien käyttö. Vastakohtien yhdistely on aina ollut se juttu omassa pukeutumisessa ja se toimii tässä trendissä erinomaisesti. Satiini on noussut tässä kevään kynnyksellä yhdeksi uudeksi suosikkimateriaalikseni nimenomaan arkipukeutumisessa. Se mielletään yleensä juhlapukukankaaksi, mutta toimii myös arkikäytössä, jos kyseessä on tarpeeksi ohut satiini ja sen osaa yhdistää oikein. Esimerkiksi väljät satiinihousut sopivat kivasti yhteen rouheiden neuleiden kanssa!

ps. Näistä kuvista näkee muuten hyvin hiusten “uuden” sävyn. Etummaisiin suortuviin tehtiin jo edellisellä kerralla pienet highlightit ja nyt niitä korostettiin. Niiden ansiosta kokonaisuus on on jotenkin ihanan eläväinen ja raikas. Ikuinen raitojen vihaaja on ehkä kääntänyt kelkkansa näiden “eturaitojen” ansiosta 😀

SI MODA ASU MAR23 2015 5SI MODA ASU MAR23 2015 4

pants ZARA (similar HERE) / knit BIKBOK* (similar HERE, HERE)

shirt GINA TRICOT* / sunnies KARL LAGERFELD* (similar HERE) / shoes TOPSHOP Zalando* (similar HERE)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted / postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • jenni
  March 23, 2016

  Olet tosi kauniin näköinen näissä kuvissa 🙂

  • Kaisa
   March 24, 2016

   Kiitos 🙂 sara nappas hyvät kuvat!

 • jelena
  March 24, 2016

  Aivan ihana asukokonaisuus ! Just se mitä all blackin jälkeen kaipaileekin !

  • Kaisa
   March 24, 2016

   Kiitos 🙂 Ja nimenomaan, vaaleita värejä kehiin!

Previous
@urbansauna