SI MODA GAP 2015 9

Vaikka on kiva kuvata tänne blogiin siistejä, tarkemmin harkittuja asuja, karu totuus on kuitenkin se, että suurimman osan ajasta kuljen hyvinkin rennoissa kamoissa. Monet päivistäni kuluvat tutulla lapsiperheenarkikaavalla eli niihin mahtuu lähinnä puistossa ja kaupassa käyntiä sekä kotona puuhastelua. Ei siinä kaivata siis sen kummempaa laittautumista ja vaatteidenkin on parempi olla mukavat päällä.

Jos aamupäivälle ei ole tiedossa mitään erityistä, niin valitsen kaapista automaattisesti jonkin vastaavanlaisen kokonaisuuden kuin näissä kuvissa. College-vaatteiden lisäksi myös erilaiset treenivaatteet sopivat hyvin arkimenoihin. Harjatut hiukset ja kevyt meikki takaavat sen, että sitä voi huoletta lähteä tarpeen mukaan asioillekin.

SI MODA GAP 2015 6SI MODA GAP 2015 3SI MODA GAP 2015 00SI MODA GAP 2015 11

Jokaisen asuni perusta on yleensä hyvä alustoppi tai t-paita. Omistan näitä yksinkertaisia yläosia sekä mustana, harmaana että valkoisena. En osaa kuvitellakaan käyttäväni esimerkiksi collegepaitaa tai pitkähihaista trikoopaitaa ilman alustoppia. Ehkä siitä syystä puen myös minille aina aluspaidan tai -bodyn, koska koen hänen tarvitsevan sellaisen.

Muutenkin huomaan suosivani pikkuisella samantyyppisiä vaatteita kuin itselläni. Se johtuu varmaan osaksi siitä, että meillä vaikuttaa olevan melko samanlainen ruumiinrakenne. Kevytrakenteista yläkroppaa voi tasoittaa valitsemalla tiukemman alaosan verrattuna yläosaan. Omat housuni ovatkin lähes poikkeuksetta vartalonmyötäiset ja minillä legginsit ovat olleet kovassa käytössä heti syntymästä asti.

SI MODA GAP 2015 4SI MODA GAP 2015 12SI MODA GAP 2015 5SI MODA GAP 2015 7SI MODA GAP 2015 8

Lastenvaatteissa suosin tiettyjä merkkejä ylitse muiden. Esimerkiksi juuri Gapilta olen hamstrannut ulkomaan reissuilta minille vaatteita ja jopa palkannut sukulaiset käymään merkin liikkeissä puolestani. Siitä syystä olinkin hyvin kiitollinen, kun Zalando tarjosi minulle mahdollisuutta valita muutamia Gapin vaatteita heidän valikoimastaan. Erityisesti lasten “leikkivaatteet” eli hupparit, trikoohousut ja -paidat ovat olleet meillä tykättyjä. Niimpä valitsin minille taas pari puistoon ja leikkeihin sopivaa asukokonaisuutta.

Aikaisemmin olen ostanut Gapilta vaatteita vain itselleni ja lapselle, mutta nyt Zalandon sivuilta huomasin heidän tarjoavan miehillekin erittäin mukavan näköisiä vaatteita arkeen. Pakettiin valikoitui lopulta myös muutama miesten tuote, joille tiedän jo nyt kertyneen kivasti käyttöä näin pyykkikoria tutkiskelleena. Lämmin suositus siltä osin myös Gapin miesten vaatteille. Omasta college-asustani voisin sanoa vielä sen verran, että sen valinta oli todellinen täysosuma. Olen käytännössä elänyt se päällä viimeiset pari viikkoa, koska materiaali on niin ihanan pehmeää ja malli juuri sopivan naisellinen.

Vaikka joinakin päivinä toki kiskon farkut ja korkkarit jalkaan heti aamusta, niin silti aina kotiin tullessa ne lentävät sinne kaapin perukoille hyvin äkkiä, kun vaihdan nämä leppoisemmat kuteet ylle. Tämä taitaa olla ihan yleistä vai mitenkäs teillä pukeudutaan arkisiin puuhiin?

Arkimenojani voi muuten seurailla enemmän Snapchatissa, josta minut löytää nimimerkillä caseykaisa!

SI MODA GAP 2015 1SI MODA GAP 2015 10

 

kaikkien vaatteet (paitsi minin hame) / all clothes GAP (Zalando*)
molempien kengät/shoes ADIDAS
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Taru
  September 6, 2015

  Mutta mikä ihme on se salaisuus miten ihmiset kulkee siisteissä collegehousuissa?!? Lähtisin oikein mielelläni kotivaatteissa esim. kauppaan ym. mutta en vaan voi. Mulla on muutamat tosi kivat collegehousut – alle puoli tuntia pyykkinarulta ottamisesta. Puoli tuntia päällä ja johan on polvi- ja takapuolipussit niin että hyvä kun kehtaan kotona niitä käyttää. 😀 Onko tähän siis joku salaisuus miten muut välttyvät näiltä polvi- ja pehvapusseilta? Sinäkään et voi välttyä istumiselta, kyykkimiseltä ja erinäisiltä lattialeikeiltä joissa luulisi väistämättä tulevan polvipussit?! 😮

  • Kaisa
   September 7, 2015

   :DD ihana avautuminen polvipusseista. Mutta siis niin, itse en kyllä ole moisia huomannut esim. näissä housuissa. Ja yleensä suosin alaosana juoksutrikoita, joihin ei kyllä pusseja saa tekemälläkään. Ehkä vika on siis housuissa? tai jos olet tosi tarkka niin suosittelen kokeilemana noita trikoita vaihtoehtona collegeille 😉

 • Sandy S
  September 6, 2015

  Olipas helpottava postaus. Aina välillä tuntuu nykymaailman menossa, että minä olen ainoa nainen, joka edelleen heti kotiin palatessa kiskoo suunnilleen jo ovella farkut jalastaan ja hyppää collegeihin. Välillä tuntuu myös, että ainakin miesväki kuvittelee niiden kaikkien muiden naisten olevan aina alati tyylikkäinä ja vain oman rouvan raahustavan illasta toiseen verkkareissaan. 😀

  • Kaisa
   September 7, 2015

   Heh en todellakaan usko, että me olemme ainoat! Kyllä sitä tekee varmasti yhden sun toisenkin naisen kiskoa rennommat vaatteet päälle työpäivän jälkeen 🙂

Previous
Ribbed