All grey everything

SI MODA ASU SEP15 2015 3SI MODA ASU SEP15 2015 4

Bongasin jostain vähän aikaa sitten kokoharmaan asun ja tuumasin heti, että tuota on pakko kokeilla itsekin. Kaapistani löytyy useampiakin harmaita vaatekappaleita, joista tähän valitsin sattumalta niitä uusimpia. Villahameen ostin Zarasta muutamia viikkoja sitten ja mokkainen laukku on kesäalelöytö samasta paikasta. Kaipasin silloin jotain isompaa rentoa kassia ja tämä tuli vastaan kuin tilauksesta.

On muuten pitkä aika siitä, kun olen viimeksi onnistunut julkaisemaan kuvia reaaliajassa. Nämä asukuvat napattiin eilen, joten voidaan melkein puhua päivänasusta (tai oikeasti voidaan, koska aloitin tämän postauksen näpyttelemisen jo eilen). Kaunis aurinkoinen aamupäivä vaihtui pilviseen säähän ennen kuin ennätimme kuvaamaan, mutta se ei tässä kohtaa haitannut. Yhtä harmaata kaikki tässä kokonaisuudessa oli muutenkin.

SI MODA ASU SEP15 2015 5SI MODA ASU SEP15 2015 1SI MODA ASU SEP15 2015 0

Näiden lisäksi kuvattiin Saran kanssa myös muuta materiaalia valmiiksi. Minulla oli Helsingissä pari palaveria ja työjuttua, joten hyödynsin samalla mahdollisuutta kuvata tutun partnerin kanssa. Okei, saatoin myös kutsua itseni Saralle yökylään. Fiilisteltiin oikein kunnolla, miten siistiä onkaan näin aikuisena mennä ystävälle ihan muuten vaan yöksi. Pitäisi useammin järjestää tällaisia yökyläilyjä kavereiden kesken.

Vaikka ilta meni perinteisesti, lanittamalla koneet vastakkain ruokapöydän ääressä, ehdittiin me siinä jutella kaiken maailman asiat halki. Höpötellessä ajankulu unohtui ja illallisen saimme valmiiksi vasta ennen puolta yötä. Jutut alkoivat siinä kohtaa käydä jo melko väsyneiksi ja luulinkin Saran kysyvän minulta yhdessä vaiheessa voisinko rasvata hänet, kun hän vain tarjosi minulle omaa vartalovoidettaan lainaan 😀 Juuh, Sartsan selkä jäi tällä kertaa rasvaamatta, mutta ei se mitään. Minulla oli erittäin hauskaa, taidan kutsua itseni tänne toistekin!

SI MODA ASU SEP15 2015 8SI MODA ASU SEP15 2015 7

skirt ZARA
top GINA TRICOT*
bag ZARA
shoes ADIDAS
sunnies LE SPECS
 
photos: Sara/Tickle your fancy
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
Previous
TB Summer