All inclusive – all you need

Muotihöpinät saavat nyt muutaman päivän ajaksi seurakseen näitä matkapostauksia, se tuskin ketään haittaa. Mexico Mexico por favor!

Me valittiin meidän häämatkan kohde puolessa tunnissa. Oltiin juuri tultu joululomilta kotiin ja selailtiin pakkaseen kyllästyneinä äkkilähtöjä. Ei oltu silloin vielä ihan varmoja lähdettäisiinkö reissuun talvella 2013 vai 2014. Meillä oli tasan kaksi kriteeriä; +30° ja all inclusive. Äkkilähdöistä ei mitään löytynyt, mutta yksi “helmikuun tarjous” kiinnitti meidän huomion. Meksikoa oltiin jossain vaiheessa mietitty, mutta sopivaa hotellia ei ollut löytynyt. Tämä 4,5 tähden all inclusive hotelli sopi meidän budjettiin ja vaikutti kaikin puolin ihanalta, mutta vasta paikan päällä siitä tuli paratiisi.

SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013Hotelli Grand Sirenis sijaitsi Akumalissa, Cancunista reilun tunnin ja Playa del Carmenin keskustasta reilun 20 minuutin matkan päässä. Akumal on tunnettu kauniista ja rauhallisista hiekkarannoistaan, jotka ovat erityisesti snorklaajien suosiossa. Hotellialue oli valtava ja se oli aidattu, kuten monet muutkin isot all inclusive hotellit Meksikossa. Me haluttiin loman olevan ennen kaikkea helppo ja sitä se olikin. Huoneet ja koko hotellialue oli siisti, palvelu pelasi ja työtekijät olivat tosi ystävällisiä.SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013

All inclusivehan on yhtä kuin ruokaa ja juomaa, joten muutama sana niistä. Meidän hotellilla sai syödä ja juoda 24/7. Aamupalaa, lounasta, illallista ja yöpalaa sai buffetista. Lounasta sai myös rannalta beach baarista, jossa kokki grillasi mm. hamppareita. Kolme kertaa viikossa oli mahdollista käydä hotellialueen a la carte ravintoloissa, joita oli yhteensä 7 erilaista. Me käytiin kokeilemassa mm. japanilaista, italialaista, meksikolaista ja brasilialaista. Viimeiseksi mainittu oli meidän ehdoton suosikki. Ruokaa tarjoiltiin isoissa vartaissa, joista tarjoilijat tulivat leikkaamaan meille sopivan kokoisia paloja pöytäämme.

Tarjoilijoita oli joka puolella ja koko ajan joku oli varmistamassa, ettei sinulla varmasti ole jano. Aluksi se ahdisti, mutta työntekijöiden reipas ja iloinen asenne oli niin tarttuvaa, että pian uskaltauduin vain nauttimaan ja tippaamaan hyvästä palvelusta. Yltäkylläisyyden tunne taisi iskeä jo ennen reissun puoliväliä ja aloin järjestelmällisesti maistelemaan eri ruokia eri päivinä. Kahden viikon jälkeen jäi vielä moni herkku kokeilematta. Myös loputon drinkkilista jäi kesken. Pitäydyin lähinnä alkoholittomissa, koska krhm alkoholillissa oli niin paljon viinaa, ettei tämä tyttö olisi kauaa tolpillaan pysynyt.

SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013 SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013Hotellialueella oli niin paljon tekemistä, ettei raaskittu poistua sieltä kuin muutamana päivänä. Meillä ei ollutkaan tarkoitus kierrellä Meksikoa sen kummemmin, vaan nimenomaan nautiskella hyvää ruokaa ja olla. Viisi allasaluetta ja iso ranta varmistivat sen, että aina löytyi kiva ja rauhaisa paikka viettää päivää. “Daily entertainment”-taulusta näki mitä kaikkea ohjattua toimintaa oli minäkin päivänä luvassa. Näiden lisäksi rannoilta pääsi mm. snorklaamaan, sukeltamaan ja ajamaan vesijeteillä. Rannan tuntumassa oli paljon erilaisia kaloja ja hienoja riuttoja. Näimpä muuten rauskunkin!

Kahden viikon aikana rannalla vihittiin myös ainakin 4 hääparia. Rantahäät olisivat kyllä olleet hieno vaihtoehto, mutta en kyllä vaihtaisi omia häitäni niihin. Hotellin yhteydessä oli myös kylpylä, joka oli arvosteltu mantereen parhaimmaksi. Sieltä löytyi monia erilaisia hoitoja ja hierontoja, joita sai ottaa lisämaksusta. Kylpylän kuntosali kuului hintaan ja siellä käyntiinkin treenamassa ähkyä pois harvase päivä. Minun suosikkini kaikista oli kuitenkin Lazy river, joka mutkitteli halki hotellialueen.

SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013SI MODA MATKAILU MEXICO 2013

XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
Previous
Meksikon tuljainen
All inclusive – all you need