All white everything

SI MODA ASU APR24 2016 1 Eilisen Blog Award -asuni olisi voinut otsikoida aivan samalla tavalla, koska päältä löytyi nimenomaan pelkkää valkoista. Asu ei kuitenkaan ole tämä kuvissa näkyvä. En ehtinyt kuvaamaan juhlavaatetusta sen koommin, koska päätös ylipäätänsä lähteä gaalaan tehtiin niin pikaisella aikataululla. Kone Tukholmasta laskeutui vartin etuajassa ja laskeskelin, että ehtisin ehkä sittenkin blogityttöjen mukaan, jos toimisin tehokkaasti.

Puolessa tunnissa olin Saran luona, silitin rypistyneet vaatteet ja pukeuduin. Lennon jälkeen olo on aina yhtä nuutunut ja likainen (oli kyseessä sitten kuinka pitkä lento tahansa), mutta tässä kohtaa ei ollut aikaa edes pikasuihkulle. Piti siis tyytyä vain pikaisesti freesaamaan jo olemass olevaa kampausta ja meikkiä. Kevyt päivämeikkini taipui iltaan tummemman luomivärin sekä eyelinerin avulla ja aamulla tehdyt kiharat saivat vähän uutta buustia kuivashampoosta. Sitten oltiinkin jo menossa.

SI MODA ASU APR24 2016 2SI MODA ASU APR24 2016 4Nopeasta aikataulusta johtuen minulla ei myöskään ollut sen kummempia suunnitelmia valmiina illalle/yölle. Sara oli luvannut majoittaa minut, joten päätin seurata tyttöjen perässä minne ikinä he menisivätkään. Päädyttiin ruokapainotteisilta jatkoilta jatkojen jatkoille tanssimaan. Tämmöiset ekstemporee illat ovat kyllä ihan parhaita! Vaikka nyt vähän väsyttää olen kyllä tyytyväinen, että päätin jatkaa suoraan lentokentältä juhlimaan. Tyttöjen ilta oli täydellinen lopetus hektiselle, mutta sitäkin hauskemmalle viikolle.

Kulunut viikko oli siis melkoista reissaamista ja tapahtumia tapahtumien perään, kuten alkuviikosta ennustelinkin. Hurja tahti näkyi myös blogipäivityksien määrässä, mutta ensi viikolla sitä ollaan taas hieman paremmin koneen äärellä. Myös yksi jännitävä juttu olisi tiedossa, mutta ärsyttävän bloggaajan tapaan kerron siitä enemmän hieman myöhemmin.

Nyt sohvalle keräilemään voimia uuteen viikkoon, mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

SI MODA ASU APR24 2016 5SI MODA ASU APR24 2016 3

jacket BIKBOK / t-shirt CLOSE BY DENIM (Ellos*)

jeans GINA TRICOT / shoes NIKE (Zalando*)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • A
  April 25, 2016

  Ihanan freesi asu!

  Ps. minulla olisi postaustoive: ohjeet/tutoriaali pillifarkkujen lahkeiden lyhennykseen ja kavennukseen. Sinulta se varmastikin sujuu! Lyhytjalkaisena housuni joudutaan aina lyhentämään ja sitä myötä farkkujen lahkeitakin joudutaan kaventamaan aavistuksen, jotta niistä tulisi taas pillit. Haluaisin opetella tämän homman itse, joten olisin todella kiitollinen lukija jos pystyisit toteuttamaan tämän.

  Hyvää maanantaita!

  • Kaisa
   April 25, 2016

   Kiitos 🙂 Mä oonkin monesti miettinyt juuri tämän tyyppisten tutorialien tekoa. Olisi ihan mahtavaa saada ne videomuotoon. Otan haasteen nyt vastaan, katsotaan mitä tulee!

 • Senja
  April 30, 2016

  Just sulta oon saanu inspiraatiota tähän yhden värin käyttämistä asussa; tekee ihan uuden levelin vaatteisiin! Varsinkin tuo valkoinen asu näyttää todella hyvältä (sydänsilmäemoji)

  • Kaisa
   May 1, 2016

   Heh just puhuttiin jonkun kanssa, että tää taitaa olla jo mun tavaramerkki 😀 Mulla taitaa olla pakkomielle yhdistää aina yhtä samaa väriä päästä varpaisiin. Mut ihana kuulla, että oot saanu asuista inspista! Kiitos <3

Previous
Mini outfit – Spring gold