All white – tyylikkäin katumuotikuva?

Hieman erilaista asupostausta tällä kertaa. Olen nimittäin mukana Indiedaysin ASUS-katumuotikuvakilpailussa, jossa 18 Indiedays ja Inspiration bloggaajaa kilpailevat toukokuun ajan upeimmasta tyylistä. Alla olevat kuvat ovat siis kilpailukuviani. Tiesin tarkalleen minne halusin mennä kuvia ottamaan. Kotkan merimuseon katolla otettiin myös meidän hääkuvat ja tämä paikka on ylivoimaisesti upein lokaatio kuvata asukuvia. Minulla on muuten hääkengätkin jalassa! Asu koostuu valkoisista elementeistä. Joukossa ripaus läpikuultavuutta, metallin kiiltoa ja sähkönsinistä.

SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 6 SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 2SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 4SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 5

takki / jacket Zara //

t-paita & korvikset / t-shirt & earrings h&m //

housut / pants DIY //

laukku / bag Lindex* //

kengät / shoes Via Uno

ÄÄNESTÄ ASUANI TÄÄLLÄSI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 3SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 7SI MODA ASUS KAMPANJA KUVA 1

Itse kilpailu käydään kahdessa vaiheessa. Alkukilpailu kestää kolme viikkoa ja joka maanantai kilpailusivulle saadaan kuuden uuden bloggaajan katumuotikuvat. Jokaisen viikon 6 kuvaa kilpailevat viikon voittaja -tittelistä ja pääsystä loppukilpailuun. Yleisöäänin Indiedaysin ja ASUSin järjestämiin muotikuvauksiin pääsee siis 3 bloggaajaa ja niiden lisäksi raati valitsee 3 tyylikästä kuvaa jatkoon.

Kuuden finalistin muotikuvausten tuotokset esitellään kilpailusivulla ja siellä voitte sitten taas äänestää suosikkianne. Lopullisen voittajan valitsee Asus ja Indiedays. Voittaja palkitaan Asus Transformer Book THX300:lla (arvo 1399 e) ja samanlainen upea ohuen ohut taulutietokone on jaossa myös teille lukijoille, jotka kävitte kilpailun aikana äänestämässä.

Mikäli mielit mukaan Asus Transformer Bookin arvontaan, niin minun tai muiden mukana olevien bloggaajien asuja voi äänestää täällä.

ASUS_FinnishOnlineCampign-Indiedays_800x183px_Banner-TransformerBook

 

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • Erika
  May 7, 2013

  I HA NA! Äänestin heti sua 🙂

  – Erika

  http://nude.costume.fi/

 • essi
  May 7, 2013

  Pakko sanoa, että aina kun mä katon sun asukuvia, huomaan vaan miten upeesti noi lyhyet hiukset käy sulle 😀 joka on aika paljon sanottu koska tää apu on kans ihan mahtava!

  • Casey
   May 8, 2013

   🙂 heh, mikä mulla sitten on kun en vaan opi itse pitämään niistä. Kiitos ihanista sanoista <3

 • Hellu
  May 7, 2013

  Ihan aluksi, että wou-wou-wou, mutta nyt joko olen vähän tyhmä tai sitten en osaa!??? En ole FB käyttäja ja enkö voi äänestä Sinu mega upeaaaaaaaa puku!!!!!

  • Casey
   May 8, 2013

   Voi ei, sitten ei valitettavasti pysty äänestämään. Minusta nämä FB-äänestykset on suhteellisen helppoja, mutta ärsyttäviä juuri tuon takia, että jotkut jäävät sen takia ulkopuolelle. Pitäisi ottaa huomioon, että kaikki eivät halua kuulua näihin suuriin sosiaalisiin medioihin 🙂

 • Jenna
  May 7, 2013

  wau, ihan mahtava asu ja varsinkin tuo paikka!

 • SusannaM
  May 7, 2013

  Wau, mitä kuvia jälleen kerran! Asu, lokaatio ja sun uusi hiustyyli ovat niin mielettömät, etten löydä sanoja! <3 Erityisesti ensimmäinen ja toiseksi viimeinen kuva saivat minut haukkomaan henkeäni, U-P-E-I-T-A!

  • Casey
   May 8, 2013

   🙂 lokaatio on kyllä minunkin mielestäni se huikein! kiitos kovasti <3

 • Kaisu
  May 8, 2013

  Vau mitä kuvia jälleen!

  Oot mun mun ykkönen mitä tulee asuinspis kuviin! Sun tyyli on vaan niin mielettömän ihana ja kokeileva.

  Sait todellakin mun ääneni! 🙂

 • MY
  May 8, 2013

  Upeita kuvia ja housut ovat tosi kauniit, ajattelinkin heti ne nähdessäni, että ovat varmaan omaa käsialaasi. 🙂

Previous
Vappu tapakset
All white – tyylikkäin katumuotikuva?