Always the best

SI MODA ASU MAY10 2015 3SI MODA ASU MAY10 2015 2

En vaan pääse yli enkä ympäri siitä, että mustavalkoiset asut toimivat omasta mielestäni minulla parhaiten. Tykkään myös sinisestä farkusta tehosteena, mutta muut värit alkavat pidemmän päälle kyllästyttää. Onneksi 95% vaatekaapistani kuuluu tähän tylsähköön monotoniseenkerhoon, joten voin halutessani valita mustavalkoisia asuja vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Nämä kuvat on itse asiassa otettu jo muutamia viikkoja sitten, mutta ne olivat jääneet uusien kuvien jalkoihin. Olen viime aikoina kunnostautunut kuvaamaan ahkerasti kaikenlaista ja materiaalia onkin kertynyt varastoon aika kivasti. Viime viikolla takki tuntui kuitenkin useampana päivänä olevan ihan tyhjä ja inspiraatio postausten tekoon oli hieman kateissa, joten päätin tehdä vain sen verran mikä tuntui hyvältä. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että väkisin tätä hommaa ei kannata tehdä. Mutta nyt uudella innolla uuteen viikkoon. Maanantaitsempit sinne!

SI MODA ASU MAY10 2015 5SI MODA ASU MAY10 2015 6SI MODA ASU MAY10 2015 1

takki/bomber jacket GINA TRICOT* (**similar HERE)
housut/pants CUBUS+DIY
laukku/bag COCCINELLE
kengät/shoes DUNE (**similar HERE, HERE)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Nea
  May 11, 2015

  Moikka!
  Ensinäkin haluan kiittää sinua postauksistasi, joissa kerrot hiustenlähdöstäsi. Itse painin tällä hetkellä samanlaisen ongelman kanssa ja tekstejäsi aiheesta on ollut helpottavaa lukea. Otin kaikki vinkkisi heti käyttöön, toivotaan että minullakin tämä tästä helpottaa 🙂 sitä jäin vielä miettimään, että kuinka nopeasti huomasit hiustenlähdön vähentyneen/loppuneen kokonaan?

  Mukavaa kevään jatkoa 🙂

  • Kaisa
   May 11, 2015

   Ensinnäkin kaikki tsempit ja iloiset ajatukset sinne <3 Uskon tietäväni tarkalleen minkälaiset fiilikset siellä on ja haluan vain sanoa, että vaikka nyt olo ihan p*ska niin kyllä se helpottaa. Ajattelin piakkoin tehdä vähän hiuspostausta, joten voisin siinä puhua asiasta hieman enemmän. Mullahan hiustenlähtö tapahtui 2 kertaa, toisen kerran raskauden jälkeen, mutta onneksi lievempänä. Edelleen kasvattelen näitä erittäin epätasaisia hiuksia uuteen uskoon 😀 mutta siis pahin vaihe kesti ehkä sen 2-3kk molemmilla kerroilla. Vähitellen huomasin hiustenlähdön vähenevän. Nyt tuntuu taas olevan joku pieni sulkasato meneillään, mutta eiköhän se korjaannu kun otan taas biotiinit ja msm-jauheet käyttöön 🙂

Previous
Happy Mother’s day