Ancora Riviera

SI MODA RIVIERA ANCORA 4

Jos sympaattinenn Bed&Breakfast Gardajärvellä oli oiva valinta, niin sitä oli myös jälkimmäinen majoituksemme Italian Rivieralla, pienessä Lavagnan kaupungissa. Emme olisi varmaan koskaan eksyneet tänne, ellei miehelläni olisi ollut naapurikaupungissa Chiavarissa työasioita. Hakukriteereillämme “lapsiystävällinen” ja “ulkouima-allas” ei hotellihauista meinannut kovinkaan montaa vaihtoehtoa löytyä ja hieman arpapelillä valitsimme Ancora Riviera hotellin. Etuovelta tämä pieni kerrostalo isompien välissä ei näyttänyt todellakaan miltään luksusmajoitukselta, mutta ulkokuori hämäsi minut täysin.

Sisään astuttuani fiilis parani heti. Muutaman naisen pyörittämä hotelli oli viihtyisä ja huoneet erittäin siistit. Saapuessamme lämpömittari osoitti taas yli kolmeakymmentä, joten lähdimme samantien tsekkaamaan uima-altaan. Yritimme alkuun etsiä sitä pihalta ja jopa katolta, mutta vain todetaksemme ettei siellä mitään allasta ollut. Pieni pettymys oli taas hiipiä mieleeni, kun menin kysymään asiaa respasta.

SI MODA RIVIERA ANCORA 2SI MODA RIVIERA ANCORA 3SI MODA RIVIERA ANCORA 5SI MODA RIVIERA ANCORA 8SI MODA RIVIERA ANCORA 12

Meidät ohjattiin rannekkeiden kera takapihan portista ulos ja vastapäiseen rakennukseen, josta avautui suureksi yllätykseksemme mieletön paratiisi. Mahtavat näkymät merelle ja purjevenesatamaan, lukematon määrä aurinkotuoleja ja löhöilypaikkoja. Sisällä oli siistit puku- ja pesutilat sekä erittäin kattava kuntosali. Pihalta löytyivät niin leikkipuistot kuin beach volley kentätkin ja kaiken keskellä tietysti valtava uima-allas. Jos vielä remontissa ollut spa ja ravintola olisivat olleet auki, olisi tämä ollut melkoisen hulppea päätös lomalle. Onneksi ilman niitäkin pärjättiin ja saatiin nauttia tästä upeasta allasalueesta kaksi päivää.

Vaikka alueen ravintola oli tosiaan suljettu, sai hotellin viehättävässä lounge-tyyppisessä tilassa kuitenkin iltaisin syödä kuudella eurolla melkoisen määrän “alkupaloja” ja aamuisin nauttia kattavasta aamupalapöydästä. Tässä hotellissa tyypillisen italialaisen aamupalan lisäksi tarjolla oli myös lämpöisiä ruokia, jugurttia, leipää yms. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ilmapiiri allasalueineen niin ihana, että tämä laitetaan kyllä varmasti muistiin, jos kun joskus samoille seuduille eksytään. Tuli nimittäin hirveä hinku päästä joskus ajamaan autolla pitkin Italian Rivieraa ja pysähtymään kaikkiin mahtaviin merenrantakaupunkeihin sen varrella. Vaikka Gardajärvikin lämmitti ensikertalaisen mieltä, niin kyllä Italian Riviera oli enemmän minun makuuni. Merikaupungissa syntyneelle sekä eläneelle meri on vain aina meri ja järvi jää aina toiseksi.

//

Last two nights in Italy we stayed in this lovely hotel called Ancora Riviera. Lavagna city was very small and we didn’t have any big expectation for that or the hotel. That’s why we were pretty surprised to see and experience this paradise. Besides the great pool area there were super nice hotel rooms, gym, playgrounds for kids, beach volley field, spa and restaurant. What else do you need on your vacay?

SI MODA RIVIERA ANCORA 9SI MODA RIVIERA ANCORA 6SI MODA RIVIERA ANCORA 1SI MODA RIVIERA ANCORA 10SI MODA RIVIERA ANCORA 7

Ancora Riviera Hotel
Via dei Devoto, 81
16033 Lavagna GE
Italy
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Riviera