Antitalviurheilija mäessä

Kevyt pakkanen, kaunis auringonpaiste, juuri tasaiseksi tykitetty rinne ja hyvä porukka – eipä sitä onnistuneeseen laskupäivään paljon muuta tarvita. Tähän kun lisätään vielä lämpöiset lounaskeitot ja vaahtokarkkikaakaot kodassa nuotion äärellä sekä pulkkamäkiralli, niin aletaan hipoa jo täydellisyyttä. Eilen oli kerrassaan ihana päivä, kiitos vaan Saran, Peak Performancen, Vitamin Wellin ja Talma Skin.

Talviurheilulajit ja ylipäätänsä talvella ulkoileminen ovat yksi osa tämän talven liikuntahaastetta, jonka olen itselleni asettanut. Tulen lähiaikoina puhumaan lisää tästä haasteesta, mutta en voinut olla mainitsematta siitä tässä yhteydessä. Olen aina ollut surkea liikkumaan talvisin ulkona ja vihannut käytännössä kaikkia talviurheilulajeja. Laskettelu on ollut siinä rajoilla, tykkäänkö vai en, mutta eilisen perusteella se kipuaa kyllä ehdottomasti niiden kivojen urheilulajien joukkoon. Jos vielä kaikki talvipäivät olisivat yhtä kauniita kuin eilen, niin voisin ulkoilla ja harrastaa talvilajeja vaikka joka päivä!

Haluaisin tänä talvena päästä eroon niistä lapsuuden ja teinivuosien talviliikuntatraumoista sekä oppia nauttimaan entisistä inhokkilajeista. Varusteiden puute hieman rajoittaa talvilajien harrastamista, mutta ei toki estä sitä. Tällä hetkellä en omista oikein mihinkään lajiin varusteita, mutta esimerkiksi luistimet ja ihan perus murtsikkasukset tekisi mieli hankkia. Vaikkakin täällä Etelä-Suomessa niille ei välttämättä kerry vuoden aikana kovinkaan paljon käyttöä.

Onneksi talvella voi ulkona liikkua ja harrastaa liikuntaa ilman sen kummempia varusteitakin. Loppuviikosta aion ehdottomasti ulkoilla hieman lisää, sillä se fiilis mikä ulkoilupäivästä irtoaa ja miten hyvin uni sen jälkeen maistuu, on niin nannaa. Kunhan muistaa laittaa tarpeeksi hyvin ja tarpeeksi fiksusti päälle, niin purevasta pakkasestakaan ei ole haittaa.

photos: Me & Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • saya
    January 20, 2018

    Kivoja kuvia, tässähän herää itselläkin himo laskettelumäkeen vaikka välivuosia on jo ehtynyt aika lailla kertyä siitä kun viimeksi olen ollut mäessä 🙂 P.S Sukkahousut ovat viimeinkin löytäneet perille ja osaa olen jo ehtinyt ulkoiluttaakin!

Previous
Punainen kuulemma sopii mulle