SI MODA APRIL LIST

 trenssi Zara // toppi Topshop // kengät Angelica Blick for BikBok // kello Marc by Marc Jacobs // farkut Zara

Huhtikuussa haaveillaan…

Pitkistä, vaaleista trenssitakeista. Löysin oman täydellisen takkini Tukholmasta, mutta nyt olen viime päivinä bongannut monia vastaavanlaisia täältä Helsingistä. Tässä Zaran takissa viehättää nuo “etuliehukkeet” ja kaunis beigen sävy. Tällainen takki jos joku on kevään must have. Itse en ole koskaan lämmennyt niille perinteisille trenssimalleille, mutta tämä aavistuksen rennompi malli on ihan yhtä ajaton ja siitä syystä varmasti rahan arvoinen!

Valkoisista revityistä farkuista. Valkoiset farkut kaapista löytyy jo, mutta ne kaipaavat ehdottomasti pientä tuunausta. Farkkujen “repimisestä” onkin tulossa lähiaikoina pieni tutorial!

Söpöistä pikkutopeista. Kunhan toppi on cropattu voi yläosa olla mitä tahansa kapeiden spagettiolkainten ja t-paita hihojen väliltä. Mustan, valkoisen ja harmaan värin lisäksi suosittelen kokeilemaan hempeitä pastellisävyjä, kuten puuteriroosaa. Tähän alle vaan kaunis päivetys ja jalkaan farkkushortsit niin kesän paras asu on löytynyt. Ennen hellelukemia voi pikkutopit yhdistellä esimerkiksi yllä näkyvään tapaan.

Valkoisista koroista. Jos kevään ja tulevan kesän juhliin pitäisi jotain uutta ostaa, ostaisin mitä todennäköisimmin valkoiset korot. Niitä voisi sitten käyttää sen jälkeen mm. rennoissa farkkuasuissa.

Ruusukultaisista kelloista. Tiedetään, olen auttamatta myöhässä! Nämä taisivat nousta jo vuosi tai pari sitten isoksi hitiksi, mutta minä olen pysytellyt tiukasti hopeisissa ja kultaisissa kelloissa. Nyt tekisi kovasti mieli hankkia jokin ruusukultainen. Omaan tyyliini sopisi varmasti parhaiten tällainen hyvin yksinkertainen malli, ilman mitään kiviä yms. 

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Emmi
    April 26, 2014

    Ruusukulta on kyllä vienyt mun sydämen ihan kokonaan, niin äärettömän kaunista se on!

Previous
Spring braid
APRIL LIST