April looks

SI MODA APRIL LOOKS 2016

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

7 / 8 / 9

Edellisen kuukausikoosteen jälkeen ajattelin luopuvani näistä, koska koin asukollaasien olevan ehkä turhaa toistoa. Tulin kuitenkin katumapäälle, koska huomasin miten kätevästi näistä pystyi palauttamaan mieleen mitä edellisinä vuosina on tullut puettua päälle. Arkistoja selaillessa ei tarvitse avata jokaista asupostausta kerrallaan auki, vaan voi keskittyä avaamaan ainoastaan tämän yhden kollaasin. Kerään nämä kaikki vielä saman tagin (“looks“) alle, niin ne löytyy jatkossa helpommin 🙂

Mutta nyt niihin huhtikuun asuihin. Näistä todella huomaa, että kevät vihdoin saapui ja päästiin eroon talvitakeista. Tutut takkimallit ovat olleet suosiossa jälleen tänä keväänä. Pitkiä “liehutrenssejä” omistan kaiken kaikkiaan neljässä eri värissä ja niitä on kyllä tullut käytettyä jälleen kerran erittäin ahkerasti. Täksi kevääksi oli pakko ostaa uusi musta versio, koska edellisen käytin kirjaimellisesti puhki. Liehutakkien lisäksi päälle on eksynyt niin bombertakkia kuin armytakkiakin.

Väripaletti näyttää juuri siltä miltä vaatekaappinikin; paljon neutraaleja sävyjä. Kevään tullen kuvioihin astuvat yleensä siniset farkut, joita tahallisen tahattomasti boikotoin aina koko talven. Tämä kevät ei ollut poikkeus, vaan sinisiä farkkuja on pidetty yllättävän paljon, vaikka kuviin ei olekaan eksynyt vielä kuin nuo yhdet. Hassua muuten, miten saan joka kerta kuulla kehuja sinisistä farkuista, kun ne päälleni puen. Herättävät ilmeisesti huomiota, kun normaalisti jalasta löytyy mustat, polvista auki revityt farkut.

Loppuun perinteinen kysymys; löytyykö omaa suosikkia?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
4x trendiaamupalaa, jotka kannattaa testata