Apua asiaan, joka ulkonäössäni eniten häiritsee

*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinic

Ajattelin tänään esitellä teille yhden ystäväni. 

Siitä on nyt reilut 1,5 vuotta, kun tapasin hänet ensimmäisen kerran. Olin toki kuullu hänestä aikasemminkin, niin ylistystä kuin epäileviäkin sanoja. Mitään sen kummempia ennakkoluuloja minulla ei häntä kohtaan kuitenkaan ollut, mutta ensitapaamisella pohdin löytäisimmekö koskaan yhteistä säveltä? Alkuun hän vaikutti kokonsa puolesta melko vaatimattomalta ja harmittomalta, mutta jokin hänessä sai minut kuitenkin varautuneeksi. Taisin jopa hieman pelätä hänen piikittelyjään. Satuttaisiko hän minua?

Näimme alkuun useamman kerran viikossa. Sain huomata, että pelkoni olivat olleet turhia. Vietimme iltaisin yhdessä aikaa muutaman minuutin ajan ja se sai pienen punan nousemaan poskilleni. Välillä kuitenkin mietin pitäisikö hän antamiaan lupauksia? Saisiko hän hymyn huulilleni vai pettyisinkö? Luottamus kasvoi viikko viikolta ja siinä samassa huomasin olevani hänelle hyvin kiitollinen. Ne eivät olleet tyhjiä lupauksia, vaan hän oli jopa ylittänyt odotukseni.

Hänestä tuli uskollinen ystäväni. Välillä näimme useammin välillä harvemmin. Vaikka joskus emme nähneet viikkoihin, tiesin, että häneen voisi luottaa. Huomasin tarvitsevani häntä talven viiman puhaltaessa ja helteisen auringon polttaessa ihoani. Hän kulki mukanani pidemmille reissuille. Kerroin hänen parhaista puolistaan myös muille ystävilleni ja vakuutin, että he voisivat ihastua häneen yhtä kovasti kuin minä. Toki se oli yksilöllistä löytyisikö sitä kemiaa vai ei. Minä ainakin uskon ja luotan häneen.

Mietin pitkään mitä kirjoittaisin Swiss Clinicin Skin Renewal ihohoidosta ja Skin rollerista. Sen käytöstä, omista kokemuksistani. Miten saisin näytettyä teille, että olen ollut aidosti siihen tyytyväinen. Olen lukenut usemman kirjoituksen kyseistä rullasta ja nyökkäillyt positiivisten ylistyssanojen kohdalla. Minun kohdallani tuote todellakin toimii. En sitä kai sen paremmin voi täällä sanoa.

Niille, joille kyseinen ihohoito ei ole tuttu selvennykseksi, että kyseessä on tosiaan useita palkintoja voittanut kotona tehtävä hoito, joka koostuu Skin Roller ihorullasta ja Rejuvenating Serumista. Rulla luo pieniä “reikiä” (mikrokanavia) ihoon ja niiden ansiosta seerumi imeytyy entistä syvemmälle. Mihin sitä sitten käytetään ja kenelle se voisi sopia? Ihohoidolla pyritään lisäämään kollageenin tuotannon kasvua ja uusien ihosolujen syntymistä. Se on ihanteellinen esimerkiksi aknearpien, juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Itselläni on muutamia pieniä arpia kasvoissa, mutta enimmäkseen olen hakenut rullasta apua kasvojen kimmoisuuteen sekä ihonsävyn tasoittamiseen.

[pb_blockquote]Minulla on luonnostaan hyvin ohut iho ja kun kasvoiltani on mm. raskauden jälkeen sekä iän myötä hävinnyt “ylimääräinen rasva”, on iho alkanut veltostua. Käytössäni on ollut jo useamman vuoden ajat erilaiset kotikonstit esimerkiksi veden ahkera juominen, mutta parhaan avun olen saanut tästä rullasta. [/pb_blockquote]

Olenkin kertonut teille jo aiemmin, että iholleni ilmaantuu aika herkästi värimuutoksia erityisesti kesäisin. Korkean aurinkosuojan lisäksi olen huomannut, että myös rulla auttaa pitäämään ihonsävyn tasaisempana. Lisäksi se kirkastaa ihoani merkittävästi, joka on erityisesti talvella tarpeen. Kauniimman ihonsävyn lisäksi olen hakenut rullasta apua asiaa, joka minua häiritsee ulkonäössäni ehkä eniten. Nimittäin kasvojen ihon veltostumiseen.

Minulla on luonnostaan hyvin ohut iho ja kun kasvoiltani on mm. raskauden jälkeen sekä iän myötä hävinnyt “ylimääräinen rasva”, on iho alkanut veltostua. Käytössäni on ollut jo useamman vuoden ajat erilaiset kotikonstit esimerkiksi veden ahkera juominen, mutta parhaan avun olen saanut tästä rullasta. Se on ainakin omasta mielestäni palauttanut hieman sitä kadonnutta kimmoisuutta ja saanut sitä kautta luotua minulle itsevarmemman fiiliksen.

Rullaa suositellaan käyttämään 5-7 päivän ajan ja antaa sitten ihon levähtää. Nykyisin käytän rullaa epäsäännöllisen säännöllisesti, oikeastaan aina silloin kun koen tarvetta. Tämä noin viikon mittainen “kuuri” saa jo hyvän muutoksen aikaan ja saattaa olla, että kaivan rullan esille seuraavan kerran vasta parin kuukauden kuluttua. Tärkeää on valita itselleen sopiva neulapituus (minulla 2mm ohuen ihon vuoksi) ja muistaa desinfioida rulla aina käytön jälkeen.

Jos joku teistä on pohtinut tämän setin hankkimista tai innostui nyt postauksen myötä kokeilemaan niin koodilla Kaisa15 saa nyt -15% Skin Renewal –ihonhoidosta (99 €). Tällä hetkellä kaikkiin yli 70€ tilauksiin saa myös kaupanpäälle päivävoiteen (arvo 69e)!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Lady Folio