Arkikuvia puhelimen rullasta

Tähän mielettömään lumimaisemaan ei totu, vaikka sitä on saanut jo useamman viikon uuden kodin ikkunoista tuijotella. Ihanaa, että tänne eteläänkin saatiin kunnon luminen talvi!

Tältä meidän päivät ovat pitkälti näyttäneet viimeiset viikot, sohvalla sylikkäin vauvan kanssa.

Tehtiin yhtenä iltana porukalla pizzaa ja tämä lakka-leipäjuusto oli oma suosikkini. Pakko tehdä sitä pian uudelleen.

Äitini on taas innostunut neulomaan vauva-asuja. Sekä meidän vauveli että siskonpoika saivat syntymälahjaksi tällaiset mielettömät neulehaalarit ja siihen mätsäävät asusteet. Ajattelin perustaa äitille oman käsityöaiheisen tilin instaan, jossa hän voisi jakaa kuvia näistä tekeleistä. Ovat nimittäin niin mielettömiä, että niitä kehtaa kyllä esitellä!

/ Oma koti kullan kallis. Vielä on monessa nurkassa täyskaaos, mutta tämä kohta näyttää jo hyvältä. Lumimaisemakin korvaa hienosti vielä seiniltä uupuvat taulut.

Upea sininen hetki. Eipä tähän paljon muuta sanottavaa ole.

/ Eikä tähän. Nää kaksi ♥ 

Maanantaina kävin ensimmäisessä työpalaverissa Helsingissä kuopuksen syntymän jälkeen. Palaverin lisäksi ehdin lounastaa siskon kanssa sushibuffassa Kämp Gallerian Gardenissa. Oltiin molemmat todella nälkäisiä ja sen kyllä huomasi meidän lautasista 😀 

/ Koti tänään. Tämmöinen näkymä avautuu meidän etuovelta. Taloa suunnitellessa halusimme nimenomaan säilyttää esteettömän näkymän merelle heti sisään tultaessa ja siinä onnistuimme aika hienosti. Edes tuleva ruokapöytä ei tule tukkimaan sitä. Mitä muuten olette mieltä, laittaisitteko tuohon “lounge-tilan” eteen minkälaisen ruokapöydän? Ovaalin, pyöreän vai suorakaiteen mallisen? Se on meillä seuraavana hankintalistalla. Kuten on myös lipasto tuohon ison peilin paikalle eteiseen.

XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Merja
  January 17, 2019

  Ovaali pöytä olisi minun suosikkini. Tarpeeksi kookas ja lattiaan sointuva pintamateriaali, mielummin hieman tummempi. Ovaalinmuotoinen on parempi kuin teräväkulmainen suorakulmainen pöytä. Pyöreä on ehkä tilaan pieni, eikä pyöreä pöytä voi olla halkaisijaltaan kuin n. max 120 cm. Pyöreän pöydän, kuten itselläni on, saa kyllä jatkettua ovaalin malliseksi, mutta jotenkin sen muuttelu on hankalaa. Tosin tilakin on rajallinen. Tuolit voisivat olla vaikka kahta eri mallia tai vaikka useampaakin.
  Kiva, kun kyselet vinkkejä lukijoilta, saa vähän niinkuin osallistua ihanan talosi sisustamiseen. Sinulla itselläsi on kyllä niin mahtava maku, että etpä neuvoja kaipaa. Äitisi käsityöt ovat upeita, eipä ole ihme, että sinäkin olet “alalla”.

  • Kaisa
   January 17, 2019

   Ihana kuulla, että nämä vinkkien kyselyt ovat myös teistä lukijoista kivoja! Itse saan niistä paljon hyviä vinkkejä sekä ajatuksia ja kaiken lisäksi se on hauskaa vuorovaikutusta. Pöydän suhteen olen myös kallistumassa ovaalin malliseen juurikin mainitsemistasi syistä. Ei teräviä reunoja ja siitä saa todennäköisesti tehtyä parhaan kokoisen tilaan nähden. Kiitos vielä kun jaoit ajatuksiasi! 🙂

 • Viivi
  January 17, 2019

  Ovaali olis mun mielestä paras! Sen ympärille saa tarvittaessa suuremmankin joukon mahdutettua versus pyöreä. Hei mitä kasveja noi ruukussa olevat on?

  • Kaisa
   January 17, 2019

   Toi on kyllä totta! 8 hengen pöytää tässä on kaavailtukin. Ja ne kasvit on pampaheiniä 🙂

 • Mira Lehtinen
  January 18, 2019

  Onko tuohon pitsaan olemassa ohjetta? Näyttää niiiiin hyvältä!

  • Kaisa
   January 20, 2019

   Mä voisin tehdä ens kerralla siitä postauksen 🙂 Mutta siis lyhykäisyydessään siihen tuli pohjan päälle koskenlaskijaa, poron jauhelihaa ja punasipulia. Uunin jälkeen päälle rucolaa, lakkoja ja tuota juustoa!

 • Hane
  January 19, 2019

  Moi!

  Mistä teidän olohuoneen lamput on löytyneet? Ihanat!

 • Riikka
  January 20, 2019

  Minäkin oon ovaalin kannalla, se olisi tuohon tilaan riittävän iso. Pyöreä ei ehkä “täytä tilaa”. Tilassa on paljon suoria linjoja ja ovaali pöytä rikkoisi ja pehmentäisi hieman niitä. 🙂

  • Kaisa
   January 20, 2019

   Totta 🙂 Tähän ollaan nyt päätymässä!

Previous
Sisarussuhteen ensimetrit
Arkikuvia puhelimen rullasta