Asuntomessut 2015

Pahoittelen hieman pidemmästä hiljaisuudesta tällä puolen. Asiaa ja materiaali on jopa ylitse tarpeiden, mutta viime viikonlopun menot ja niitä seurannut flunssa verottivat hieman voimiani. Yritän edelleen pitää kiinni siitä vähintään kahdesta postauksesta viikossa, mutta viime viikolla se jäi näköjään puolitiehen. Toki toivon joskus voivani päivittää tätä useamminkin!

SI MODA ASUNTOMESSUT 1

Mutta varsinaiseen asiaan. Kesällä tuli käytyä monen muun tavoin asuntomessuilla Vantaalla. Olin muistaakseni edellisen kerran käynyt messuilla Kotkassa kymmenisen vuotta sitten, joten mielikuvani asuntomessuista olivat melko hatarat. Tottakai tiesin, että taloja/asuntoja siellä kierrellään, mutta en esimerkiksi sitä miten paljon kaikkia eri näytteilleasettajia ym. siellä on. Kameraa en jaksanut raahata messualueella mukana, mutta puhelimen muistiin taltioin pieniä paloja omista suosikeistani.

SI MODA ASUNTOMESSUT 2015 2

Koska olimme liikkeellä oman pienen perheemme voimin kolmestaan, teimme yleensä niin, että jompi kumpi meistä vanhemmista kiersi talon toisen odotellessa vaunujen kanssa ulkona ja sitten vaihdomme vuoroja. Yhden talon jälkeen kerroimme aina omat mielipiteemme ja vertailimme toteutettuja ratkaisuja. Mikään taloista ei ollut varsinaisesti mikään meidän unelmatalo, mutta muutaman kiersimme toiseen kertaan yhdessä, koska niistä löytyi sellaisia ratkaisuja, joita voisimme vakavasti harkita myös omaan taloomme.

Asioita, joista me erityisesti tykättiin:

– luovat lasikaide/seinä ratkaisut

– vaaleapuiset, hyvin kulmikkaat skandinaaviset saunat

– vaalea puu ylipäätänsä niin kiinteissä elementeissä kuin kalusteissakin

– “hotellifiilis”

– innovatiiviset valaisinratkaisut, upotetut lamput, seinälamput yms.

– erilaiset luonnonmateriaalit tekstiileissä mm. pellava, juutti yms.

– vaaleat ja marmoriset keittiötasot

– kuosien rohkea, mutta värien puolesta maltillinen yhdistely

– avarat, korkeat tilat

SI MODA ASUNTOMESSUT 2015 3

Kävittekö te asuntomessuilla tänä vuonna? Mitä tykkäsitte?

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Minni
  October 8, 2015

  Kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Asuntomessuilla ja minutkin yllätti näytteilleasettajien valtava määrä. Päällimmäisenä jäi mieleen isot vaatehuoneet / pukeutumistilat, joihin oli pienillä ratkaisuilla ja avaruudella saatu ripaus luksusta. Voi kun joskus saisi sellaisen! Tällä hetkellä bonusta olisi jo kuinka pieni vaatehuone tahansa. 😉 Sen verran kortilla säilytystila nykyisessä kodissa on. Noin muutoin taloista ei yksikään ollut erityisesti mieleeni, mutta paljon pieniä kivoja inspiraationlähteitä löytyi.

  • Kaisa
   October 13, 2015

   Unohdin tyystin nuo isot vaatehuoneet yms. Ne olivat ehdottomasti myös meidän mieleen 🙂

Previous
9 x black leather skirts