Asut, jotka ei toimi kuvissa

SI MODA ASU JUNE8 2016 1 V-aukkoinen kevyt neule, leveälahkeiset silkkihousut ja tennarit. Kuulostaa kelpo asulta, näyttää myös peilistä siltä. Mutta äh, miten kummassa se ei kuitenkaan näytä yhtään niin kivalta kuvissa? Tämä ei todellakaan ole ainut asu, jonka olen innoissani mennyt kuvaamaan, mutta todennut pettyneenä, että eipä näytä yhtään niin kivalta kameran ruudulla.

SI MODA ASU JUNE8 2016 5SI MODA ASU JUNE8 2016 2Ei sillä, että tässä asussa mitään vikaa oisi, mutta kuvissa se ei kyllä pääse oikeuksiinsa. Joskus kyse on mittasuhteista, joskus kuvauslokaatiosta ja joskus ihan vaan siitä, että oma silmä ei ehkä ollut ihan terävimmillään aamulla. Pahimmillaan ne kaikki on pielessä 😀 Mutta onneksi tämä pukeutuminen ei niin vakavaa ole, välillä on ihan ok tehdä tyylimokia, jos tätä nyt sellaiseksi voi edes kutsua.

Tämä päivä menee pitkälti perinteisessä kotitoimistolookissa. Monta sataa kappaletta kuvia odottaa editoimista, joten hyökkään niiden kimppuu juurikin nyt. Mukavaa päivää kaikille 🙂

SI MODA ASU JUNE8 2016 4 SI MODA ASU JUNE8 2016 3

necklace SYSTER P* / pants & knit ZARA

shoes SUPERGA* / sunnies RAY BAN (Loveyewear*)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Terhi
  June 9, 2016

  Ohh niin tuttu tunne tuo!! Toisaalta, välillä tuo on vaan omassa päässä tuo fiksaatio.. Nimittäin esim. Nämä kuvat näyttävät asua myöten oikein kelvoilta : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Kaisa
   June 9, 2016

   Joo toi on kyllä totta, välillä se on vaan ihan omassa päässä 😀 Kiitos <3

Previous
Summer wardrobe