SI MODA ATM 12-10-15

black dress HERE / lace body HERE / candles HERE

Tällä hetkellä…

olen värikkäiden tekoturkisten lisäksi koukuttunut mustiin pörröisiin asusteisiin. Musta tekokarvakaulus tuo tavalliseen mustaan villakangastakkiin heti lisää mielenkiintoa.

kaikki mustat pitsiset vaatteet näyttävät äärimmäisen kauniilta. Kun yhdistetään ripaus läpikuultavaa mustaa pitsiä muuten hillittyyn asuun, saadaan aikaan sopivan sensuelli ja hyvällä tapaa seksikäs kokonaisuus.

minun tekisi mieli polttaa koko ajan hyvältä tuoksuvia kynttilöitä ja muutenkin fiilistellä pimeneviä iltoja tunnelmavalaistuksessa.

hiusten hillitön laittaminen on taas yhä edelleen pannassa. Silmääni miellyttävät enemmän kollaasin kaltaiset rennon sotkuiset kampaukset niin kiinni kuin aukikin.

sesongin juhlamekoista midipituiset ja vartalonmyötäiset pitkähihaiset mekot ovat vieneet huomioni. Nämä ovat loistavia myös siinä mielessä, että niitä pystyy helposti asustamaan myös arkikäyttöön ja ovat näin ollen hyvin monikäyttöisiä.

haaveilen kauniista metallinhohtoisesta abstraktitaulusta. Tällä hetkellä meillä on seinillä (korjaan edelleen lattialla seinää vasten) vain valokuvatauluja, joten niiden rinnalle sopisi joku taideteos.

olen löytänyt elämäni ensimmäiset laukkuhimotukset. Toki olen aina pitänyt (merkki)laukkuja kauniina, mutta en ole koskaan niin palavasti ihastunut yhteenkään malliin, että olisin siihen raaskinut sijoittaa. Nyt niitä on sitten kaksin kappalein ja toinen tämä Chloén Drew bag. Pari sydänsilmäemojitä tähän paikkaan.

//

At the moment

Besides the colorful fake furs I have felling in love with the black fake fur collars. The easiest way to make your old coat look fresh.

Black lace details is the way to go. A hint of black lace in outfit makes the whole look more interesting and sexier (only in good way).

All I wanna do is to light up some Christmas smelling candles.

Messy hair is in and overdoing is (still) out.

The perfect investment-worthy piece is a long sleeve bodycon midi dresses. It can easily be dressed up or dressed down. So versatile!

I would like to found a beautiful abstract painting.

Chloe Drew bag. For the very first in my life Im actually craving for a designer bag. I have been dreaming of this beauty for months.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

(photos: Pinterest)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • milex
    November 12, 2015

    ♥looooooooooove

  • jaana
    November 12, 2015

    Oon niin samoilla linjoilla tosta hiusten laittamisesta! Liian laitetun näköiset on mulla ehdoton ei. Varsinkin hienompien vaatteiden kanssa hiukset pitää olla “sotkusemmin”, ettei vahingossa näytä liian laitetulta 🙂

Previous
Muista heijastin