At the moment

SI MODA AT THE MOMENT 12-2015 1

knit Samsøe & Samsøe / book Adlibris / sport bra Nike / lense Canon / watch  Paul Hewitt / wallet See by Chloé / bag Givenchy / pyjama NLY / Zodiac signs Pernille Corydon / sheets Zara Home / cut glass Zara Home

Joulukuussa haaveillaan joululahjoista. Oma haaveiluni lähti hieman käsistä, sillä huomasin kaipaavani yhtä sun toista juttua. Viisi vuotta sitten ostettu lompakkoni vetelee viimeisiään ja myös uudet urheiluliivit olisivat ihan paikallaan. Monet näistä “toiveista” olen kirjannut ylös jo aikoja sitten, koska ne vaativat hieman säästämistä ennen kuin toive käy toteen. En siis todellakaan odottele, että joku nämä minulle pakettiin jouluna käärisi. Lahjalistan sijaan tämä onkin enemmän oma haavelistani.

Viimeistään ensi vuonna haluaisin ostaa uuden linssin kameraani, mutta vielä en ole päättänyt onko se juuri tuo Canonin 85mm vai mikä. Mieleni tekisi myös hankkia vähän aiheeseen liittyvä kirjallisuutta. Tähän mennessä olen haalinut tietoa pääasiassa netistä ja youtube-videoista.

Vaatekaapin siivosin eilen ja totesin, että tällä hetkellä uusien vaatteiden sijaan olisi tärkeämpää päästä myymään tavaraa pois. Siispä sillä saralla ei toiveita paljon ole. Uusi yöpuku ei tosin olisi pahitteeksi ja nyt, kun vihdoin siihen täydelliseen neuletakkiin törmäsin, niin en pistäisi pahitteeksi erästä Samsøe & Samsøe neuletakkia, jota Köpiksessä sovittelin.

Vähäisten vaatetoiveiden vastapainoksi asusteita sen sijaan kaipailen. Lompakon lisäksi uusi laukku on ollut vuoden päivät listallani. Pienemmistä asusteista musta-kultainen kello ja Pernille Corydonin kultainen horoskooppi-riipus olisivat kovasti mieleeni. Mitään erityisiä sisustushaaveita ei tällä hetkellä ole, koska perusteellinen remonttiurakka häämöttää edessä. Aluslakanoita tosin tarvitsee aina ja muutamia omistamiamme astioita voisi olla neljän sijaan kuusi tai kahdeksan.

Materialistisen postauksen vastapainoksi haluisin vielä sanoa, että seuraavan parin viikon sisään tulee mahtumaan muutama varmasti unohtumaton päivä rakkaiden ihmisten kanssa (joulun lisäksi). Ja niitä odotan sata kertaa enemmän kuin mitään yllä mainittua!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Belted vest