At the moment

SI MODA ATM 3 16Tällä hetkellä…

Kannan tulppaaneja kotiin viikottain. Kevät kukka nro. 1! Tarvitsisin kyllä ehdottomasti tuollaisen simppelin pyöreän lasimaljakon niitä varten. Aaltomaljakot ja vaasimaiset astiat kyllästyttävät.

Haron onnellisena uutta kevättukkaani. Kävin eilen napsaisemassa viisi senttiä pois pituutta ja värjäämässä huomattavasti freesimmän ilmeen kutreilleni. Kuvia uudesta tukasta tulossa pian.

Meikkipohja saa olla erityisen kuulas. Itse olen aina tykännyt hyvin luonnollisesta, kauniisti hohtavasta kevyestä meikkipohjasta. Nyt ei tarvitse säästellä korostuspuutereiden kanssa!

Kevättakit viedään käsistä. Ensi viikolle on luvattu kymmenen astetta lämmintä ja se tietää sitä, että viikonloppuna keväisempien takkien myynti pyörähtää kunnolla käyntiin. Ainakin näin ennustelen ostopuolella myynnin edistämisen parissa työskennelleenä. Itse tein eilen kaksi täsmähankintaa, joista toinen nimenomaan tuo tämän hetken trendivaate, bombertakki.

Odotan malttamattomana, että pääsen käyttämään taas vajaamittaisia housuja. Ne yhdistettynä korkoihin tekevät meistä lyhyemmistäkin naisista upeita pitkäsääriä. Vajaamittaisia housuja ostaessa kannattaa muistaa, että leveälahkeiset ovat armollisemmat kuin kapeat tupakkamalliset housut.

Kaipaisin kaappiini korollisia nilkkureita, joissa olisi kapea ja korkea varsi. Niiden kanssa voisin käyttää vajaamittaisia housuja vaikka heti. Löysin Stockalta ihanan, kuvaukseen sopivan kenkäparin, mutta oma kokoni oli loppu. Sattuukos teillä olemaan näköhavaintoja vastaavista? Muita kriteereitä musta väri ja aito nahka.

highlighter HERE

bomber jacket Pinterest (similar HERE, HERE)

boots HERE

cropped pants Pinterest (similar HERE)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Onnen huokauksia