At the moment

Tällä hetkellä…

Päässä pyörii tuhat ja yksi eri kivitason nimeä. Keittiö alkaa pikku hiljaa hahmottua ja nyt pohdiskellaan pintoja. Kun asiat tästä hieman etenevät, niin teen Talo-blogin puolelle kattavampaa keittiöpostausta.

Mustien farkkujen sijaan tekee mieli pukea jalkaan vaaleamman siniset tai ihan puhtaan valkoiset farkut. Löysin aivan älyttömän mukavat vaaleansiniset farkut kulutuksilla (samantyyppiset kuin kuvassa) ja voisin vaikka höpötellä niistä tänään enemmän Instastoriesin puolella. Kurkatkaa siis sinne jos kiinnostaa (@turunenkaisa).

Geelilakatut (?) kynnet houkuttelee. En ole koskaan ollut mikään ahkera laittamaan kynsiäni tai ylipäätänsä hoitamaan niitä (vaikka pitäisi). Toissa kesänä testasin geelilakkausta (en ole edelleenkään varma onko tämä sen kestolakkauksen nimi?) varpaisiin ja ai vitsit miten kätevä se oli! Varpaissa lakkaus pysyi hyvänä yli puolet kesästä ja helpotti kyl arkea ja juhliin valmistautumista. Jos joku kotkalainen osaa vinkata tältä alueelta hyvän lakkaajan niin kertokaahan ihmeessä!

Kaipaisin perus valkoisten teeppareiden joukkoon yhtä printillistä versiota. Sirot tekstiprintit/brodeeraukset toisen rinnan päällä miellyttävät silmääni eniten.

Huulipunat ovat vieneet voiton huulikiilloista. Käytän punia hyvin kausiluontoisesti, mutta nyt ne ovat taas eksyneet laukkuuni ja päivittäiseen käyttöön. Postailinkin viime viikolla tämän hetken suosikkipunistani.

Pistokasmalliset kengät kuumottelevat joka suunnasta. Maskuliinisten mallien lisäksi myös tällaiset tyttömäisemmät versiot ovat alkaneet kiinnostaa. Vielä kun löytyisi se juuri minun jalkaan sopiva kenkäpari.

Fiilistelen pääsiäistä ihan urakalla. Sunnuntaina käytiin minin kanssa virpomassa (voi apua miten liikuttava toinen oli lausuessaan virpomislorua) ja tällä viikolla olisi tarkoitus kokkailla perinteisiä pääsiäisruokia. Olen ehkä sanonut tämän joskus aikaisemminkin täällä, mutta toistetaan nyt vielä kertaalleen, että pääsiäinen on ehdottomasti yksi lempipyhistäni. Tietyllä tapaa se menee jopa joulun ohi, koska pääsiäisenä en koskaan tunne samanlaista hössötystä tai stressiä kuin mitä joskus joulun alla. Plus suklaamunat ovat yhä edelleen aika kova sana. Onneksi napero sai toissapäivänä korinsa täyteen suklaamunia ja on halukas jakamaan ne äidin kanssa 😉

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tumma polkka vai vaaleampi pitkä?