At the moment

SI MODA ATM APRIL 2016 1

Tällä hetkellä…

kaikki puuterinsävyiset vaatteet houkuttelevat. Erityisesti satiinikankaiset ja yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen. Niistä syntyy todellinen kevätasu!

meikkaaminen kiinnostaa. Ei suinkaan paksujen pakkelikerrosten tekeminen vaan taidokkaasti toteutettu meikittömän näköinen heleä meikki. Entinen yhden sudin käyttäjä on jopa innostunut investoimaan siveltimiin ja uusiin tuotteisiin. Ihmeitä siis tapahtuu.

tekisi mieli alkaa taas kuvailemaan enemmän minin asuja. Hänen tyylinsä on “kehittynyt” kasvaessaan isoksi tytöksi ja nyt kelien lämmetessä voisin jälleen ikuistaa asukokonaisuuksia ulkona. Toppa- ja kuravaatelookit eivät ehkä kiinnosta ketään, mutta niitä siistimpiä asuja olisi kiva postailla tännekin. Miltäs kuulostaa?

sisustuksessa kulta inspiroi yhä enemmän. Kullattu tuoli olisi ehkä järjevämpi veto uuteen taloon kuin kullatut kiinteät osat. Jos sitä vaikka kyllästyy joskus? Tosin epäilen olevani kultatyttö hamaan loppuun saakka.

kevään erikoisin kenkähimotus on matalapohjaiset avokantaiset slip on kengät. Nämä yhdistettynä niihin leveälahkeisiin satiinihousuihin tai vajaamittaisiin puvun housuihin. Ah bueno!

takavuosien suuret suosikkini frillat ja röyhelöt tekevät taas kovasti tuloaan. Niiden avulla me hieman muodottomammatkin naiset saamme kurvit kohdilleen 😉 Keväälle on tiedossa muutamat juhlat ja minun tekisi kovasti mieli pukeutua frilla-asuun. Jospa sitä saisi pitkästä aikaa ommeltua jotain itselleen.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Viivi
  April 10, 2016

  Minin asupostaukset kiinnostaa! Mulla 1v3kk tyttö ja monesti oon bongannut kuvista minin päältä jotain, mitä löytyy myös meiltä. Lastenvaatemaku menee siis hyvin yhteen!

  • Kaisa
   April 10, 2016

   Kiva kuulla 🙂 otankin nää totetukseen heti!

Previous
Weekend mood