At the moment

SI MODA ATM AUG 2016

Tällä hetkellä…

glitter-överit on erittäin jees. Flow jälkimainingeissa on tullut fiilisteltyä glittereitä ihan uudella tavalla. Ajankohtainen aihe sinänsä, koska glitterit ovat yksi syksyn isoimmista trendeistä. Kauppojen valikoimat ovat kesän jälkeen täyttyneet mitä kreiseimmistä kimallejutuista, joten tällä hetkellä ei pitäisi olla vaikeuksia löytää omaan tyyliin sopivaa säihkyvää vaatetta tai asustetta.

eletään pukeutumisen kulta-aikaa, kun sään puolesta on mahdollista yhdistää samaan asuun niin neuleita kuin paljaat sääretkin. Joka vuosi hehkutan elo-syyskuussa miten siistiä on pukea kevyen kesämekon/hameen kanssa muhkea neule. Lämmin yläosa varmistaa ettei tule vilu, mutta paljaat sääret muistuttavat vielä viimeisistä kesäpäivistä. Tästä asuyhdistelmästä kannattaa ottaa nyt kaikki irti, koska ilo voi loppua lyhyeen, jos ilmat kylmenevät äkillisesti.

koulujen ja päiväkotien alku synnyttää varmasti monenlaisia tunteita lapsiperheissä. Täällä ollaan vielä hieman haikeuden puolella, mutta eiköhän se tästä pian pelkäksi iloksi muutu. Tai mistä sitä tietää, taidan nimittäin olla sitä tyyppiä, joka herkistyy aina, kun katsoo pikkuisen nostavan itseään suuremman repun selkään :’D

minulla on joku ihmeellinen pinkkikausi meneillään. Pitäisiköhän hieman huolestua, kun glitterien ohella myös kaikki sävyt haaleasta roosasta marjapuuron punaiseen miellyttävät silmääni erityisen paljon. Glitterien päälle vielä pinkkiöverit kuulostaa jo aika pahalta, jos miettii meikäläisen perusvärityksiä vaatteissa.

keho oikein huutaa raikasta, ravintorikasta ruokaa sekä ruokarytmejä. Olen aina miettinyt, kun ihmiset intoilevat syksyn tullen ruokavalioiden muutoksista, että mitähän se sellainen kesä-ähky oikein on? Oma “kesäruokavalioni” on ilmeisesti ollut aikaisempina vuosina sen verran tasapainoinen, etten ole kokenut tarvetta sen kummemmille muutoksille. Nyt olo on kuitenkin ollut jo parin viikon ajan niin tukala, että oli ihan pakko miettiä, miten sitä on tullut syötyä. Talvella tein paljon smootheja ja smoothiebowleja, mutta nyt kesällä ne ovat hieman jääneet, kuten ovat myös itse aamupalat! Ei ihme, jos olo on huono. Ruokarytmien sekoittuminen on siis varmasti suurin syy ahdistavaan oloon, joten katsotaan miten aamupalan ja muutenkin tasaisemman rytmin palauttaminen tekee keholle. Onkos siellä muita, joilla tuppaa kesällä ruokarytmit katoamaan?

kuvat: Pinterest

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Mikaela
    August 19, 2016

    Ihana kollaasi! Glitteri kiinnostaa muakin tällä hetkellä, joten sen puolesta tervetuloa vaan syksy 😀

Previous
Flow day II – outfit