At the moment

SI MODA ATM JULY 2916

Tällä hetkellä…

Tekee niin älyttömästi mieli mustikoita, ihan joka muodossa! Onneksi mökillä niitä riittää vaikka muille jakaa 🙂

Mieltä lämmittää, että Espadrillot ovat nousseet taas pinnalle ja valikoimat ovat sen myötä kasvaneet. Ne ovat olleet kautta aikojen lempparikesäkenkiäni. Joka kesä minulla on ollut ainakin yksi pari kaapissa. Ne ovat niin älyttömän mukavat jalassa ja omiin silmiini kivannäköisetkin. Eniten niitä on tullut ostettua Espanjasta lomareissujen tuljaisena, mutta nyt löysin todella kivat Tallinnasta ja vielä 50% alennuksesta. Niistä tulossa pian asukuvia 🙂

Olen iloinen muutamasta muustakin onnistuneesta alelöydöstä. Juhannuksen jälkeen en jaksanut heti selailla kauppojen valikoimia, saati lähteä rynnimään väkijoukkoihin. Päätin suosiolla jättää sen muille ja bongailla mahdollisia löytöjä myöhemmin. Se kannatti, koska löysin pari päivää sitten muutamat tosi kivat jutut itselleni ja minille ilman sen suurempaa stressiä. Vuodesta toiseen Mangon alet ovat olleet ne, jotka ovat kolahtaneet itseeni eniten ja näin kävi tälläkin kertaa. Mahtavaa, että heiltä saa nykyisin myös lastenvaatteita!

Fiilistelen ihan täysillä rantasaunoja ja kauniita vaaleita lauderatkaisuja. Omaa rantasaunaa saan odotella vielä hetken, mutta onneksi on mökki, jossa saunoa meren äärellä. Olisipa muuten mahtavaa saada sitten joskus meidän rantasaunaan tuollainen ikkuna, josta näkisi merelle 🙂 Vaikka en mikään älytön saunoja tyyppi olekaan, niin kyllä kesä ja rantasaunat vaan kuuluvat yhteen!

Huomaan ihastelevani kukkakuosillisia mekkoja. Ja nimenomaan tuollaisia hieman tummemmalla pohjalla varustettuja pikkukukkakuoseja. Parhaiten ne kuosit toimii mielestäni pitkähihaisissa mekoissa, jotka on valmistettu ohuesta kreppikankaasta.

Kesävedet ja sen miljoonat eri makuvaihtoehdot ovat parasta janojuomaa mitä tiedän. Perinteisten marjoilla höystettyjen vesien lisäksi tekisi mieli kokeilla jotain uusia ja erilaisia yhdistelmiä. Hedelmät sopivat vesiin mainiosti ja samoin monet yrtit. Bongasimpa sitä jostain päärynä-kanelitanko-vedenkin ja jäin miettimään miltähän sellainen mahtaisi maistua? Vesien tekoa varten pitäisi kyllä hommata joku kunnon kannu, koska tällä hetkellä sellainen uupuu kaapista.

Jopa hieman ällösöpöt, yhteensopivat äiti- ja tytär-asut ovat löytäneet tiensä sydämeeni. Joskus ihmettelen miksi esimerkiksi oma äitini puki minua ja siskoani aina samantyyliisiin asuihin, mutta nyt olen kai tullut niin vanhaksi, että mätsäävät lookit näyttävät minustakin hauskoilta. Mitään “Queen” ja “Princess” paitoja meillä ei tulla koskaan näkemään, mutta nyt kesällä mininkin lomaillessa päiväkodista on ollut hauska kuvailla yhteneviä asukokonaisuuksia.

kuvat: Pinterest, Mango

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Summer skin