At the moment

si-moda-atm-november-2016

Tällä hetkellä…

tekee mieli pukea joka päivä ylle lämpöinen villapaita. Vaikka pakkaskelit väistyivät on ulkona silti hyytävän kylmä sää. Jotenkin tuntuu, että tuo loskakeli on jopa viileämpi kuin pakkaspäivät?

hempeä vaaleanpunainen näyttää sisustuksessa hitsin hyvältä. En tiedä lähtikö innostus minin huoneesta vai Saran lakanoista, mutta joka tapauksessa jotain roosaa on tähän väliaikaiseen asuntoonkin saatava. Ehkä pari sohvatyynyä?

glitteriset kimallekengät houkuttelevat suuresti. Löysin jo muutamat potentiaaliset vaihtoehdot, joten täytyypä käydä hieman sovittelemassa. Nämä näyttäisivät myös minin jaloissa supersöpöiltä!

voisin istua takkatulen ääressä joka ilta. Harmi vaan ettei väliaikaisesta asunnostamme sitä löydy, mutta tulevaan taloomme varmasti sellainen laitetaan. Taloprojekti on ollut salamyhkäisesti tauolla jo vuoden päivät, mutta viime viikkoina on tapahtunut paljon. Vielä hetken jatkuu tämä ärsyttävä “sanon, mutta en sanokaan”, kunnes kaikki palasevat ovat loksahtaneet paikalleen. Sen jälkeen olen valmis kertomaan mitä kaikkea tulossa on 🙂

joogaaminen tekisi terää. Treenimotivaationi on ollut enemmän tai vähemmän hukassa syksyn aikana. Satunnaisia lenkkejä olen juossut ja kerran viikossa pelannut viime vuoden tapaan korista, mutta nyt kaipaan jotain muuta. Salikortti on ollut jäähyllä keväästä asti, eikä sen uudelleen lataaminen ole vielä houkutellut. Jooga sen sijaan houkuttelee, joten nyt olisi ehkä korkea aika käyttää joogalahjakortti, jonka alkusyksystä sain. Se toisi ehkä myös apua niska- ja selkäsärkyihini sekä surkeaan ryhtiini, joista edellä mainitut ongelmat todennäköisesti johtuvat.

joulumieli on hiljaa hiipinyt luokseni. Räntäsateesta huolimatta fiilistelen joululauluja, glögiä ja jouluvaloja ihan täysillä. Kiitos viime viikkoisten lumisateiden ja minin peittelemättömän innostuksen joulua kohtaan joulumieli saapui tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin ja hyvä näin. Viime vuonna sitä sai odotella milteimpä aaton aattoon asti. Nyt olen jo ehtinyt hieman suunnitellut minkälaisia lahjoja tänä vuonna antaisin ja minkälaisia paketteja tekisin. Viikonloppuna ajattelin pystyttää pikkujoulukuusen ja laittaa ikkunoihin joulutähdet tuikkimaan. En tiedä mitään parempaa, kuin istahtaa sohvalle nauttimaan glögiä kuusen ja kynttilän valaistessa. Joulu olet ihana!

Mitä teille kuuluu juuri tällä hetkellä? Sanokaa, että joku muukin fiilistelee jo joulua 🙂

photos: Pinterest

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Mikaela
  November 17, 2016

  Ehdottomasti fiilistelen jo joulua! 🙂 varsinkin kun oli lunta ni joulumieli oli helppo saada. Kunpa se vaan tulis takas! Ja ah hempeä vaaleanpunainen on kyllä ihana sisustuksessa, mä ostin just sen värisen viltin, piristää kivasti.

  Muuten kuuluu ihan hyvää 🙂 koulussa on pari tylsää kurssia (opiskelen kasvatustieteitä) mutta kyllä niistäki selvitään 😀 oon myös alkanu ettii oman alan töitä, mikä on yhtä aikaa vähän pelottavaa ja tosi kivaa.

  • Kaisa
   November 18, 2016

   Niimpä! Juuri puhuttiin miehen kanssa, että ompa ankean näköistä, kun lumet katosivat sateiden myötä. Ihanaa joulun odotusta sinne ja toivottavasti töitä löytyy <3

 • Emmi
  November 19, 2016

  Yritin kommentoida tähän jo kerran, mutta blogisi väitti sitä spämmiksi 😀 joka tapauksessa, ihana mood board! Vaaleanpunainen sytyttää täälläkin ja joulufiilistely on aloitettu (maltillisesti, tosin). Joogaa suosittelen lämmöllä! Itse olen nyt hurahtanut hot joogaan ja se on aivan ihanaa, pakottaa tämän häslääjän välillä rauhoittumaan 😉

  • Kaisa
   November 20, 2016

   Hmm, mikähän kumma siinä on ollu? Pitääkin tutkia asiaa, ettei se ole mikään isompi ongelma. Hyvä kuitenkin, että tämä viesti tuli läpi 🙂 Joogaa täytyy kyllä kokeilla, tunnistan nimittäin itsestänikin tuon häslääjä puolen 😀

 • Niina
  November 21, 2016

  Jep, joulumieltä ollut jo jonkin aikaa. Ja mikä parempaa, kun eilen on joulukadun avajaisten jälkeen nautittu glögistä, pipareista ja sinihomejuustosta! Mutta tuo vaaleanpunainen – mikä väri! Vinkkaa, jos jostain löydät nuo mainitsemasi vaaleanpunaisen/rosan väriset sohvatyynyt. Ollut hakusessa itsellä jo tovin 🙂

  • Kaisa
   November 21, 2016

   Oi pitääkin ostaa sinihomejuustoa ensi kauppareissulla 🙂 Olin ihan unohtanut miten hyvin se käy pipareiden kanssa! Bongasin kauniin väriset tyynyt H&M Homesta, mutta jäin miettimään tarttuuko niihin samettityynyihin kaikki pölyt, hiukset ja muut. Omat tummahkot hiukset kun näkyvät vaaleanpunaisissa tyynyissä heti. Etsintä siis jatkuu, mutta jos en parempia löydä niin taidan kääntyä niiden puoleen. Väri oli nimittäin juuri oikea ja hintakin huokea!

Previous
Military coat 3/4