Web

t-paita/t-shirt Calvin Klein jeans (Mytheresa) // housut/pants Zara // kengät/shoes Office // bombertakki/bomber jacket Weekday // laukku/bag Alexander Wang (net-a-porter) // käsikoru/bracelet Monica Vinader (net-a-porter)

 

Harvoin olen mieltänyt elokuuta enää varsinaiseksi kesäkuukaudeksi, vaan se on aina tarkoittanut koulun aloitusta ja syksyn saapumista. Tänä vuonna nämä helteet kyllä takaavat sen, että elän yhä aivan täyttä kesää. Helteistä huolimatta tämän kuukauden toivomuslistalle päätyi ns. back to school -asu.

Elokuussa haaveillaan…

Kapeista nahkahousuista. Syksyn luottovaate, ne käyvät monen asun pohjaksi. Niiden ympärille on helppo rakentaa niin kouluun, työpaikalle kuin iltamenoihinkin sopiva yhdistelmä. Jos nahkahousut tuntuu liian rajuilta, niin “coatatut” nahkahousujen näköiset jegginsit ajavat yhtä hyvin asiansa.

Kevyistä (bomber) takeista. Ns. välikausitakkien tarve on kasvanut viime vuosina yllättävän paljon. Lämpimät syksyt ovat antaneet meille suomalaisillekin mahdollisuuden pukeutua useamman kuukauden ajan eteläeurooppalaiseen tyyliin. Tämä Weekdayn herkullisen värinen bomber-takki löytyy jo kaapistani. Samaa takkia löytyy myös muissa kivoissa väreissä, mutta erityisesti tämä vaaleanpunainen sävy tuo ihanaa kontrastia nahkapöksyille.

Laadukkaista t-paidoista. Lukiossa en tainnut omistaa ainuttakaan t-paitaa. Topit olivat se juttu, mielellään painijaselällä. Nykyään t-paidat ovat vaatekaappini perusta ja matkallekin pakkaan aina yhden valkoisen, yhden mustan ja yhden printillisen t-paidan mukaan. Printtipaitojen suhteen olen hyvin valikoiva, mutta tämä Calvin Kleinin oma olisi ihan täysi kymppi, kiitos täydellisen harmaansävyn.

Yksinkertaisista asusteista. Eikö se nyt ole ihan järkeen käypää, että jos puhutaan kouluun/töihin paluu -asusta, niin asusteet vaihtuvat rennoista loma-asusteista siisteihin ja yksinkertaisiin. Mielestäni tämän asun asusteilta ei vaadita kovinkaan paljon (enkä nyt siis puhu laadusta). Tilavalla ja laadukkaalla laukulla sekä hillityillä koruilla pääsee jo todella pitkälle.

Mukavista, matalista kengistä. Vaikka rakastan korkokenkiä ja niillä kävelyä myös, niin lapsen myötä olen todennut ettei muutamat hyvät matalat kengät ole pahitteeksi. Varsinkaan kohta, kun neiti alkaa olla siinä iässä, että hän viipottaa hirveällä vauhdilla ympäriinsä (kyllä, hän on erittäin vilkasta sorttia). Tilasin Officelta muutamat matalat kengät mm. nämä mustat ballerinat ja ne istuvat jalkaan kuin hansikas! Siro malli sopii niin housujen kuin hameidenkin kaveriksi.

Minkälaisista vaatteista/asusteista te haaveilette näin elokuussa?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
“Lomalla”
AUGUST LIST