Auringonkukkia ja teknisiä ongelmia

Voihan koti sentään! Tänään aamulla heräsin ekaa kertaa viikkoon omasta sängystä ja se tunne, kun ympärillä oli kaikki rakkaat oli suhteellisen liikuttava. Paras paikka koko maailmassa ehdottomasti ♥

Olin suunnitellut postaavani Sveitsistä reaaliajassa enemmänkin materiaalia, mutta matkan aikana kohtasin enemmän teknisiä ongelmia kuin varmasti parin vuoden aikana yhteensä. Ensimmäisenä reistaili puhelin, johon jostain syystä molemmilla kerroilla, kun kipusimme korkealle vuorelle tuli todella kummallinen näyttövika. Näytön sävyt muuttuivat täysin ja se teki kuvien ottamisesta sekä mm. Instan päivittämisestä mahdotonta. Hieman kiusallinen tilanne näin työmatkalla. Onneksi tämä “vuoristotauti” kuitenkin helpotti aina alas päästessä. Mielenkiinnosta täytyy kyllä kysyä puhelimen valmistajalta, onko heidän laitteissaan ollut koskaan mitään vastaavaa.

Tekniset ongelmat eivät tietenkään jääneet omalta osaltani tähän, vaan myös läppärin kanssa tuli haasteita. Viimeisinä päivinä minulla on vaikeuksia saada kuvia ladattua Lightroomiin, jota käytän siis kuvien muokkaamiseen. Ilman sitä olin jälleen kerran aivan kädetön ja se tuntui todella turhauttavalta, kun muistikortit olivat täynnä upeita kuvia, joita pystyin vain ja ainoastaan selailemaan kameran näytöltä. Tämän kanssa taistelin myös eilen ja luultavasti taistelen vielä tänäänkin. Nyt onneksi tilanne näyttää jo hieman valoisammalta. Onnistuin nimittäin lopulta tuomaan nämä yhdet asukuvat koneelle ja pääsin editoimaan niitä lentokoneessa.

Jos olette seuranneet reissuani IG:ssä, niin tiedättekin jo, että viimeiset päivät vietimme Genevessä. Siellä oli todella lämpöiset kesäkelit, joten päälle valikoitui lähinnä kevyitä ja ilmavia asuja. Ilmeisesti täällä Suomessa on saatu nauttia tällaisista säistä jo koko edellisen viikon, joten toivottavasti näistä ja tulevista asukuvista irtoaa inspiraatiota kesäpukeutumiseen. Ensimmäisenä nyt tämä auringonkukkamekkoasu, joka valikoitui päälle viinitilalla järjestetylle illalliselle. Yhdistin mekon tennareihin, sillä matka viinitilalle ja takaisin sujui pyöräillen. Myös maltillisen korkoiset kesäsandaalit voisivat sopia mekon kanssa aika kivasti.

Ihanaa viikonalkua kaikille!

Gina Tricot dress

Converse shoes

Mulberry bag

RayBan sunnies

photos: Johanna Piispa, edit: me

(*Pressimatkan sponsoroi Sveitsin Matkailu ja Peak Performance)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Helen
  June 22, 2018

  Kaunis ja samalla rento asu!
  Kiva katsella asukuvia, jotka on otettu erilaisissa ympäristöissä – pääsee aistimaan tunnelmaa 🙂

  • Kaisa
   June 22, 2018

   🙂 kiitos! Tää mekko toimii varmasti loistavasti nyt juhannuksena Suomimaisemissakin, jos sää sallii siis. Ihanaa juhannusta sinne!

Previous
Vaellusta ja postikorttimaisemia