Autio kaupunki

SI MODA ASU NOV30 2015 1

Sanoista tekoihin, vihdoin uutta asua kehiin.

Tänään aamulla ryhdistäydyin. Lähdin heti aamusta salille ja otin kuvauskamat mukaan. Treenin jälkeen  pikasuihku ja meikkaus. Kassissa odotti parikin kuvaamatta jäänyttä asua viime viikolta. Ilma oli onneksi poutaisempi kuin edellisinä päivinä ja saatiin kuvat nopeasti purkkiin. Löysimpä siinä samalla tämän uuden upean kuvauspaikankin. Tuli ihan fiilis, että olisin tallustellut autiossa kaupungissa.

SI MODA ASU NOV30 2015 2SI MODA ASU NOV30 2015 4 SI MODA ASU NOV30 2015 3SI MODA ASU NOV30 2015 0

On muuten ollut niin paljon huonoja hiuspäiviä viime aikoina, että aletaan jo puhua huonoista hiusviikoista. Syy on kyllä selvillä, nimittäin olen tahallani pitkittänyt kampaamokäyntiväliä. Halusin pärjätä yhdellä kerralla ennen joulua. Tumman kuivashampoonkin olen kuluttanut ihan loppuun, kun olen epätoivoisesti yrittänyt peittää juurikasvua. Nyt sinnittely saa kuitenkin pian loppua, koska varasin juuri ajan kampaajalle. Huomenna onkin sitten sopivasti joulukuun ensimmäinen päivä.

Tajusin muuten juuri ettei minulla ei laisinkaan omaa joulukalenteria, mutta minillä senkin edestä kolme valtavan kokoista ja pari pientä. Lasta tästä on turha syyttää ja veikkaampa, että tämä joulu tulee muutenkin lähtemään ihan käsistä, kun kaikki aikuiset ovat niin tohkeissaan minin vihdoin ymmärtäessä edes pikkuisen joulun päälle. Hän on kyllä niin etevä pikkukaveri, että tulee varmasti hyödyntämään tämän 😉

SI MODA ASU NOV30 2015 5 SI MODA ASU NOV30 2015 6

coat ZARA

blazer MONKI

pants VERO MODA

shoes BRUNO PREMI (Zalando*)

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • sonvas
  November 30, 2015

  Tosi makee asu ja hyvä löytö toi kuvausmesta! 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  • Kaisa
   December 2, 2015

   Kiitti 🙂 Tää oli kyl hyvä löytö. Pitää käyttää joskus uudestaanki!

 • Anni
  November 30, 2015

  Oi, mää taas aattelin, että ihanat hiukset! 🙂

  • Kaisa
   December 2, 2015

   Haha tää on just tätä 😀 Mut joo onneks perjantaina kampaaja, niin mullaki tulee parempi fiilis hiusten suhteen!

 • T
  December 2, 2015

  Olen seuraillut blogiasi jo kauan, mutta tuskin olen ikinä mitään kommentoinut. Nyt on sanottava (kun jo toistamiseen tulin näitä kuvia katsomaan) että nämä kuvat ovat mielettömän kauniita ja asu aivan ihana. Korolliset nilkkurit tuovat jalkasi kauniisti esille ja tuo takki on täyttä rakkautta. Kuvissa on ihana tunnelma! 🙂 Hyvää joulunodotusta sinulle!

  • Kaisa
   December 2, 2015

   Olipas ihana hyvänmielen kommentti! Kiitos, että kommentoit ja ihanaa joulunodotusta sinnekin! <3

Previous
Sealife