MI CASA SISÄKUVAT SEP 2015 1

Huh näitä sisäkuvia 😀 Joskus vielä kiitän itseäni, että voitin pelkoni ja hengailin kameran kanssa yksin sisällä talossa ja otin näitä kuvia joka kuvakulmasta. Omistan nimittäin sellaisen mielikuvituksen, että ajatukset lähtivät täällä ollessa sellaiseen laukkaan, että oksat pois. Kuvittelin löytäväni kaikkea pienistä ällöttävistä ötököistä aina tuholaiseläimiin ja moottorisahamurhaajiin asti. Tällä hetkellä talo tosiaan muistuttaa enemmän autiotaloa kuin kutsuvaa kotia. Mutta sitten joskus, kun nämä saadaan vierekkäin remontin jälkeisten kuvien kanssa, on ero varmasti sanoinkuvailematon. Silloin näitä hetkiä ja “uhrauksia” muistelee erittäin lämmöllä.

MI CASA SISÄKUVAT SEP 2015 5MI CASA SISÄKUVAT SEP 2015 2MI CASA SISÄKUVAT SEP 2015 4MI CASA SISÄKUVAT SEP 2015 3

Nyt en ehdi sen enempää höpisemään, mutta sen verran kerron, että tekeillä on myös video sekä sisältä että ulkoa. Siitä saa kyllä vieläkin paremman kuvan projektin kohteesta. Sen editoimiseen menee vielä tovi, mutta laitan videon tänne heti, kun saan valmiiksi 🙂 Tulossa on myös lisää pidempiä tekstejä, joten pysykäähän kuulolla!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Miii
  September 28, 2015

  Voin kyllä kuvitella, että tuosta tulee niin upea ja ihana koti! <3 Itelle tuli ainakin hirveesti ideoita, mitä kaikkee tuolla vois tehä! Melkein kateus iskee, haha. 😀

  • Kaisa
   September 28, 2015

   Ideoita täälläkin pää täynnä 🙂 Niitä on oikeastaa niin paljon, että pitää huolella suunnitella kaikki, jotta tehdään lopulta ne oikeat ratkaisut. Tätä en halua hätiköidä!

 • L
  September 29, 2015

  Moikka,
  en voi olla kysymättä eikö esim. kosteusvauriot pelota? Mikäli talo on ollut “kylmillään” jo kauemmin?

  • Kaisa
   September 29, 2015

   Hei! Toki olemme tiedostaneet riskit ja käyttäneet useamman asiantuntijan tarkastamassa 🙂 hirsitaloihin erikoistunut asiantuntija tutki talon perusteellisesti ja sanoi sen olevan 99,9% kunnossa, ehkä muutama hirsi joudutaan uusimaan takapihan verannan vierestä. Toki yllätyksiä voi aina tulla, mutta toivotaan parasta! Ajattelin kirjoittaa tästä aiheesta myöhemmin vielä ihan oman postauksen.

Previous
Ready for fall