Autumn edition

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU OCT19 2014 00OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtakki&housut/jacket&pants GINA TRICOT* // kengät/shoes CONVERSE // laukku/bag COS // pipo/beanie VANS* // paita/top COS

(*saatu/gifted)

En yleensä innostu niin kauheasti näistä lehtikasakuvista, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta. Kotkan Kirkkopuistossa viisi valtavan kokoista vaahteraa olivat peittäneet lehdillään koko kävelytien. Kahlasimme äitin kanssa lehtimeren läpi ja otimme muutamat kuvat. Koira oli lehdistä vähintään yhtä innoissaan kuin me. Näiden kuvien perusteella näytti olevan mukavan aurinkoinen ja lämmin syyspäivä, mutta todellisuudessa tuuli niin kamalasti, ettei ilman hanskoja voinut olla kahta minuuttia kauempaa. Nämä nopeasti viilenneet säät ovat tuoneet myös erään talvisen riesan taas luokseni, nimittäin kuivan ihon. Käteni ovat yhtä korppua, vaikka rasvaan niitä monta kertaa päivässä. Jos teillä on antaa suositus jostain megasuperkosteuttavasta käsirasvasta, niin antaa tulla! Täällä on kokeiltu vaikka mitä merkkejä, mutta eipä tunnu auttavan.

Palailen tänne vielä illalla uudestaan, nimittäin luvassa olisi taas yksi kiva arvonta! Tällä kertaa asusteita 😉

//

Usually I’m not a big fan of these “autumn leaves” photos, but this view was incredible. It was like a golden lake under these five big maple trees. So beautiful!

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Anni
  October 19, 2014

  Supermegakosteuttavuudesta en tiedä mutta itse kärsin ympäri vuoden lohkeilevasta ihosta ja ainut rasva mikä itsellä on tuonut edes pientä helpotusta on Aqualan Duo 🙂 ilmeisesti se jotenkin sitoo kosteutta? En tiedä, mutta kannattaa ainakin kokeilla jos et ole vielä testannut! 🙂

  Ja muuten aivan ihania kuvia, upea asu ja tuo lehtimeri on aivan mieletön!

 • reetta
  October 19, 2014

  Body Shopin Hamppukäsirasva!

 • Terhi
  October 19, 2014

  Ihania syyskuvia : ) aurino tosiaan voi pettää, näyttää niin lämpimältä mutta todellisuudessa pirun kylmä. Talvi vaan tulee..

 • Riina
  October 19, 2014

  komppaan kanssa tuota body shopin hamppukäsirasvaa (siitä on olemassa myös astetta tuhdimpi käsivoi)

 • Jaana
  October 19, 2014

  Eucerinin “Dry skin”, joka sisältää 10% karbamidia. Koko vartalolle ja käsille. Paras IKINÄ. Apteekista. T. Hyvin pahasti atooppinen koko ikänsä ollut

 • Jenni*
  October 19, 2014

  Jos et jo ole testannut, niin suosittelen kokeilemaan Elisabeth Ardenin Eight hour-käsirasvaa. Toimii ainakin mulla. On sen verran tujumpaa, että levitän sen aina yöksi ja päivällä käytän tarpeen vaatiessa kevyempää käsirasvaa.

 • Laura
  October 20, 2014

  Mulla on ympäri vuoden kuiva iho, mutta nyt syksyn kylmetessä kuivuus vaan pahenee. Käytän Apo base merkin oily creme rasvaa iltaisin. On todella öljyistä ja paksua. Mutta toimii! Ja löysin ihan vasta uuden ehdokkaan vakiorasvaksi, nimittäin Kicksin oma oliviiöljyinen käsivoide. On sopivan kevyttä ja imeytyy nopeasti. Loistotuote päivisin, kun rasvan kuivumista ei voi odotella.

 • Lauravaan
  October 20, 2014

  Yksi kokeilemisen arvoinen on apteekista saatava Decubal perusvoide. Clinic cream taitaa olla tarkemopi nimi. Ei mikään superimeytyvä päivä käyttöön, mutta yöksi hanskojen kanssa niin kyllä toimii! Decubalilla on myös käsirasva, mutta tavallinen perusvoide ajaa saman asian. Tuote sisältää villarasvaa, joten toimii myös pieniin ihottumiin (esim. vaippaihottuma) ja lapsuudessa käytettiin myös ötökänpuremiin, vaikkei olekaan mikään lääkevoide.

Previous
Golden brown