Autumn pastels

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Web OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

laukku ja sukat COS // takki, toppi ja hame GINA TRICOT* // kengät ZARA // aurinkolasit BIKBOK

(*saatu/gifted)

 

Ihana kuulla, että olette innoissanne kotipostauksista. Olen tässä valmistellut jo muutamia luonnoksia ja tämän viikon aikana julkaisen niistä ensimmäiset! Tekisi mieli laittaa koti heti täyteen valmiuteen, mutta toisaalta nautin tästä pidempänä projektina. Olen kuullut monien sanovan, että sitten kun kaikki on lopulta paikoillaan tulee jotenkin haikea, jopa ärsyttävä olo. Pitäisi saada heti uusi projekti alle tai edes mahdollisuus vaihtaa tekstiileitä yms. Olen parin päivän sisällä käynyt katsomassa mattoja ja valaisia, jotka ovat meidän hankintalistalla ykkösenä.

Muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja on jo löytynyt, mutta haluan vielä tehdä pientä vertailua. Jotenkin sitä on kasvanut yli siitä “mennään Ikeaan heti muuton jälkeen ja ostetaan sieltä kaikki mitä tarvitaan” -traditiosta. Ei siinä, että Ikeassa jotain vikaa olisi. Yhä edelleen siellä käyn, mutta ehkä sitä haluaan katsella myös muita vaihtoehtoja. Ehkä jossain mielessä persoonallisempia ja kestävämpiä. Omistamme kyllä edelleen 7 vuotta sitten Ikeasta ostetun tv-tason, joka on yhä hyvässä kunnossa, joten en lähtisi Ikean laatua ihan heti arvostelemaan.

Tarkoitus ei nyt ollut lähteä pohtimaan Ikea-kulttuuria, vaan todeta, että sisustuspuuhat ovat käynnissä! Nämä kuvat ovat sen sijaan lauantailta, kun kävimme Habitare-messuilla hakemassa inspiraatiota. Päällä oli ihanan pehmoinen (neule)takki, joka sopii ihan mainiosti lämpöisiin syyspäiviin! Pastellivärejä ei normaalisti syysmuodissa nähdä ja ehkä siksi ne tuntuvat nyt erityisen raikkailta. Ne tekevät tummistakin asuista heti aavistuksen pehmeämpiä.

/

This is what I wore on last Saturday. I think comfy knitted jackets are perfect for sunny autumn days. Really like this pastel mint color too. It’s so nice to have some new color trends for the aw season than those typical red wines and mustard yellows.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • tunnetila
    September 15, 2014

    Mielettömän ihana asu! Tuo takki on kyllä todella kaunis. Ja hento minttu on, hämmentävää kyllä, juuri sopiva syysväri. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi.

Previous
Denim shirt
Autumn pastels