Avajaisissa

&Other Stories 

Aleksanterinkatu 42

Helsinki

[pb_blockquote component_description=”& Other Stories”]Olen aina pitänyt ketjun liikkeiden sisutus- ja somistusratkaisuista, eikä tämä Helsingin liike ole poikkeus.[/pb_blockquote]

Nyt se onvihdoin auki! Helsinki sai virallisesti eilen oman &Other Stories -liikkeensä, vaikka kutsuvierasavajaisia vietettiinkin jo keskiviikkona. Kyseiset avajaiset olivat niin täynnä ihmisiä, että ensimmäiset kymmenen minuuttia menivät pelkästään ihmismäärän ihmettelyyn. Toiset kymmenet siihen, että mietin pitäisikö tutkia vaatteita, ottaa kuvia, jutella tutuilla vaiko vai vain jatkaa ihmettelyä. Päätin napata nopeasti muutamat otokset ja sitten jutella tutuille, joita paikalla riitti. Törmäsin jopa vanhaan koulukaveriini, jota en ollut nähnyt vuosiin.

Meillä riitti juttua niin pitkäksi aikaa, ettei minulla sen jälkeen ollut enää energiaa ja intoa lähteä vaatteita tutkimaan. Päätin, että tulen sinne uudelleen jonain toisena päivänä ihan yksikseni ja rauhassa. Muutenkin tykkään kierrellä kaupoilla yksin omassa kuplassani, joten tällainen avajaisshoppailu ihmismassojen keskellä ei todellakaan ollut minun heiniäni. Siitä huolimatta olipahan kiva olla todistamassa tämän paljon odotetun liikkeen avajaishumua ja nähdä miten upeaksi tämä vanha H&M:n liiketila oli tehty. Olen aina pitänyt ketjun liikkeiden sisutus- ja somistusratkaisuista, eikä tämä Helsingin liike ole poikkeus.

Talo-blogin puolella postausta mielenkiintoisesta ilmaisohjelmasta, jolla me piirsimme unelmiemme kodin 3D:nä.

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Tosielämän Sims-koti