Sisko oli viime viikolla yökylässä ja kaupassa käydessä meidän alkoi hirveästi tehdä mieli jotain herkkua. Jäätelön vastapainoksi haluttiin myös jotain suolaista. Taisteltiin hetki kotitekoisista hamppareista ja pitsoista. Lopulta päätettiin tehdä jotain siltä väliltä, siitä nimi “pizza-toast”. Mistään kevyimmästä päästä tämä kahden juuston, leikkeleen ja leivän yhdistelmä ei ole, mutta ah niin ihanaa perjantai (torstai) iltaruokaa…
Avocado-pizza-toast
1 kypsä avokado // valitsemaasi leipää n. 8palaa (pellilinen) /valmiita pitsapohjia // punaista pestoa // vuohenjuustoa // salaattia/rucolaa // parmankinkkua // italialaista salamia // hunajamelonia // Manchego-juustoa
Lämmitä uuni 200°C, levitä pestoa leiville ja murusta päälle vuohenjuustoa. Paista leipiä uunissa sen verran, että juusto saa väriä. Viipaloi avokado, meloni ja Manchego-juusto. Revi leipien päälle salaattia ja kinkkua, lisää viipaloidut ainekset ja rouhi päälle mustapippuria.

What do you think?
You must be logged in to post a comment.