Award look & New lashes

SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 1SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 2

Tässä lupaamiani parempia kuvia lauantain award-lookista. Kokokuvia ei valitettavasti (vielä) ole, koska takapiha ei ehkä ollut se paras paikka lähteä niitä ottamaan. Toivottavasti ne perinteiset “seinäkuvat” onnistuivat omalta osaltani ja voin niiden avulla havainnollistaa hieman paremmin miltä asu kokonaisuudessaan näytti. Tästä postauksesta tulikin nyt hieman vahingossa enemmän kauneus- kuin asupostaus, koska päätin samalla kertaa esitellä myös kesää varten laitatetut ripseni.

Pidemmän aikaa blogia seuranneet muistavat ehkä, että pidin viime kerralla ripsiä säännöllisen epäsäännöllisesti reilun vuoden verran. En ole koskaan ollut mikään pidennysten (hiusten, kynsien, ripsien..) fani, mutta koin ne erittäin suureksi avuksi pienen lapsen äidille. Niiden kanssa näytin edes hieman huolitellulta, vaikka olo oli väsymyksen myötä kuin rekan alle jäänyt 😀 Viime syksynä muuton jälkeen päätin ottaa ripset pois, koska entinen ripsientekijäni oli sen verran kaukana nykyisestä kodistamme. Muutenkin koin, että oli hyvä hetki pitää taukoa ripsistä.

Tauko on nyt pidetty ja päätin tällä kertaa (ainakin näin alustavasti) ottaa ripset loppukevään juhlia varten ja kesän ajaksi. (Miten vaikeaa se luopuminen voikaan olla??). Nyt viikon jälkeen olen taas huomannut miten käsittämättömän paljon tämä nopeuttaa aamurutiinejani ja miten paljon se sitä kautta helpottaa arkea taaperon kanssa. Itselleni ripsivärin laittaminen kun vie meikkaamisessa eniten aikaa ja myös sotkee eniten. Mitään näyttäviä megapidennyksiä en voisi koskaan kuvitella itselleni ja siitä syystä uutta ripsientekijää etsiessäni olikin tärkein kriteeri löytää mukava ja taitava tyyppi, joka osaa tehdä mahdollisimman luonnollisen näköiset ripset. Olen nimittäin kesäisin 95% ajasta muuten meikittä, joten en tahdo ripsien pomppivan silmille. Niiden tulee sopia myös meikittömiin kasvoihin.

SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 00SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 3 SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 0

Kyselin kavereilta ja tutuilta vinkkejä hyvistä ripsien laittajista ja lopulta Hannan kautta löysin Simonan. Simona Hintsanen tekee ripsien lisäksi mm. kynsiä SF-Clinikenillä Hietalahdenrannassa. Puhuin hänen kanssaan ripsistä ensimmäisen kerran jo syksyllä, mutta päätettiin silloin siirtää ripsiyhteistyö omasta toiveestani keväälle. Kuukausi takaperin sovimme treffit awardseja edeltävälle viikolle.

Simona kyseli vielä paikan päällä toiveistani ripsien suhteen ja kerroin haluavani nimenomaan mahdollisimman luonnolliset ripset. Hän kysyi sopisiko, että hän valitsee parhaaksi näkemänsä pituudet ja kaarevuudet? Tietenkin sopi, sillä olen aina sitä mieltä, että ammattilaisen mielipidettä kannattaa kuunnella, jos itsellä ei ole niin vahvaa näkemystä asiasta. Lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa ja ripset ovat niin luonnollisen näköiset ja pituiset, ettei kukaan tutuistani ole edes huomannut niitä. Tästä juhlameikistäkään niitä ei ehkä heti bongaa, mutta minulla ei tosiaan ole kuvissa tippakaan ripsiväriä yläripsissä. Muutoin olisin kyllä voinut tummentaa silmämeikkiäni, mutta jostain syystä alan aina arkailemaan luomivärin kanssa. Meikkaaja sanoi kerran, että luomilleni saa levittää huomattavan määrän luomiväriä tummaa silmämeikkiä tehdessä. Vaikka siis tiedän silmieni jollain tapaa “syövän” väriä, niin pelkään siitä huolimatta tekeväni järkyttävät pandameikit, jos alan väriä kunnolla lisäämään :D.

Mutta takaisin aiheeseen. Viikon ajan ovat ripset tosiaan minulla olleet, eikä mitään moitittavaa ole. Simona on kaiken lisäksi aivan ihana ihminen ja oikein odotan ensimmäistä huoltoa. Yleensä olen torkkunut koko ripsihuollon ajan, mutta tällä kertaa papatettiin vajaa kaksituntinen putkeen. Ihan kuin oltaisiin tunnettu jo pidempäänkin 🙂

Sain myös teille lukijoille tähän juhlasesongin alkuun pienen alennuksen, mikäli joku on uusia ripsiä ja hyvää sekä erityisen mukavaa laittajaa vailla. Kaikki toukokuun aikana varatut uudet ripset 100 euroa (norm. 120€). Alennuksen saa mainitsemalla varauksen yhteydessä blogini nimen (SI MODA). Ripsienlaittoajan Simonalle voi varata puhelimitse numerosta 045 85 31 260.

SI MODA INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015 ASU 4

*Ripset tehty yhteistyössä SF-Clinikenin & Simona Hintsasen kanssa
SF-Cliniken 
Hietalahdenranta 5
00120 Helsinki
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Salutorgetissa