Baby blue skirt

si-moda-asu-sep9-2016-12Värikäs, kellohelmainen ja midimittainen pitsihame?

Ei ehkä se ensimmäinen vaate, jonka minun päälleni kuvittelisi, mutta niin vaan menin ja ihastuin. Ja vielä vaaleansiniseen, ennenkuulumatonta. Ennenkuulumattomia olivat myös ne kaikki kehut, joita tämä hame eilen keräsi. Olin ihan häkeltynyt! Tässä asussa tosiaan vierähti eilinen työpäivä Helsingissä.

si-moda-asu-sep9-2016-7si-moda-asu-sep9-2016-5si-moda-asu-sep9-2016-6Aamulla herätyskellon soidessa jo 05.15 teki mieli pukea päälle jotain todella raikasta ja mielestäni tämä asu on nimenomaan juuri sitä. Välttelin mustia vaatteita viimeiseen asti, mutta jotain särmää vaaleansinisen ja hopeanharmaan yhdistelmä kaipasi. Nappasin lopulta eteisen naulasta mukaan luottotakkini ja hyvä näin, nahka ja pitsi näyttävät nimittäin lähes poikkeuksetta hyvältä yhdessä, eikä tämä asu ollut poikkeus.

si-moda-asu-sep9-2016-4si-moda-asu-sep9-2016-8si-moda-asu-sep9-2016-9si-moda-asu-sep9-2016-1Cropattu nahkatakki on kyllä ollut se käytetyin vaatteeni viimeisen parin kuukauden sisällä. En ole aikaisemmin ollut mikään nahkatakkityttö, mutta tämä rotsi on kyllä tehnyt minusta sellaisen. Ehkä sitä piti vain ensin löytää nahkatakki, joka istuu kuin hansikas? Sanoisin, että tässä on yksi sellainen vaatekappale, joka voidaan laskea yhdeksi “must have” -tuotteeksi. Vaikka aitonahkaisen takin hankkiminen ostohetkellä hieman kirpaisisikin on se kyllä sen arvoista.

Mutta nyt täytyy sulkea läppäri ja jatkaa muita hommia. Tänään pitäisi vielä aloittaa pakkaaminenkin, koska viikonloppuna häämöttää vihdoinkin lähtö kohti Italiaa. Läppäri lähtee mukaan, joten mitään sen kummempaa lomaa en ajatellut blogista pitää 🙂 Mukavaa viikonloppua kaikille!

si-moda-asu-sep9-2016-2si-moda-asu-sep9-2016-3

skirt ROBERTO COLLINA* (similar here, here, here) / sweatshirt H&M (similar here, here) /

shoes TOPSHOP* (here, here in gold) / leather jacket OAKWOOD* (here)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Elina
  September 10, 2016

  Ah, näytät Kaisa niin hyvältä!

  Ja miten yllättävä ja toimiva asuyhdistelmä! Niin nappiin kun vaan voi olla! <3
  Sinun blogistasi on kyllä alkanut muodostua yksi lemppariblogeista, joita seuraan. 😉

  Itsellänikin lähtö reilun viikon päästä Italiaan. Tosin vuoristiseudulle, koska poikaystävä lähtee sinne treenaamaan. Ihanaa päästä kuitenkin reissuun johonkin. 🙂

  Oikein mukavaa Italian reissua sinulle (ja perheellesi)! 🙂

  • Kaisa
   September 11, 2016

   Voi kiitos! Tällaisella yhdistelmällä (tennarit ja kolitsipaita) saa kyllä monelle hienommalle hameelle enemmän käyttöä ja se jos joku on iso plussa 🙂 Ihanaa tulevaa reissua sinnekin! Täällä ollaan jo selvitty aikaiselle aamulennolle lapsen kanssa, huh 😀

Previous
Samasta muotista