SI MODA ITALY BACK HOME 2015

En voi sietää sanaa radiohiljaisuus, jota bloggaajat viljelevät, kun eivät ole päivittäneet hetkeen. Nyt tekisi sitä kuitenkin mieli käyttää. Edellisestä kunnon päivityksestä on nimittäin aikaa tovi.

Instagram-seuraajani ovatkin ehkä jo tietoisia, että flunssa pitkittyi sitten todella ja pääosa lomasta meni kuumeen kourissa. Ensimmäinen kerta, kun tämä “kipeänä lomalla” osuu omalle kohdalleni. On muuten aivan sieltä ja syvältä :D. En siis ehtinyt siinä sairastellessa edes ajattelemaan blogia ja kun loman tokana vikana päivänä vihdoin olin taas paremmassa kunnossa päätin, etteivät pari ekstra lomapäivää täällä blogin puolella muuttaisi enää mitään. Halusin vain nauttia.

Alkuloman surkea kuvasaldokin päivittyi siinä samalla ja nyt täpötäydet kortit odottavat koneelle lataamista. Tulen vielä tänään päivittelemään tänne toisen, kunnon postauksen. Tämä yllä näkyvä kuva on yksi lempiotoksistani lomalta, vaikka se onkin puhelimella napattu ja laatu ei siitä syystä ole mikään parhain. Kuva on toissapäivältä, jolloin jaksoin ekaa kertaa todella nauttia illallisesta (vaikka makuaisti on edelleen hieman kateissa).

Nyt menen hetkeksi purkamaan laukkuja ja sitten laitan tulille sen ensimmäisen reissupostauksen. Ihanaa, että täällä Suomessakin (ainakin pääkaupunkiseudulla) tuntuu keli olevan tänään kohdillaan!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
My style