ITALY PART 3 2015_166Mikä onkaan parempi tapa aloittaa sateinen maanantaipäivä kuin selailemalla vanhoja Italian reissukuvia? Okei ja tehdä vähän kirjanpitoa…

Näihin Italian rivieran maisemaan en palaa ainoastaan kuvien kautta, vaan ihan konkreettisesti uuden matkan myötä. Päätettiin ottaa minin kanssa ekstemporeelennot samalle tyttöjen reissulle, jolle siskoni ja yhteinen ystävämme ovat lähdössä. Parin viikon päästä olisi siis tiedossa hieman erilainen Italian matka, mutta onneksi maisemat ovat tutut.

ITALY PART 2 2015_372ITALY 2015_253ITALY PART 3 2015_14ITALY PART 2 2015_47Joku teistä ehkä muistaa miten minun kävi näiden viime matkan kuvien kanssa? Onnistuin siis hävittämään kaikki muut otokset, paitsi ne, jotka olin käsitellyt blogia varten. Eniten harmittaa tietysti perhekuvat ja ne, joissa minin kasvot näkyvät. Mutta tästä tapauksesta opittiin, vaikka alkuun se ottikin vain ihan älyttömästi päähän.

Tällä kertaa aion kuvata RAW-tiedostojen lisäksi myös jpg:nä, jotta saan (valmiit) kuvat heti visusti talteen ulkoiselle kovalevylle (ehkä jopa useammalle sellaiselle :D). Viimeksi olin sekä tyhmä että epäonninen, kun pilvipalvelummekaan ei toiminut kuten oletin. Nyt onneksi se pirulainen toimii ja kaappaa joka päivä tiedostoni talteen. Just in case.

ITALY PART 2 2015_630ITALY PART 2 2015_466ITALY PART 3 2015_43Sen lisäksi, että uusi reissu samoihin maisemiin on totta, on myös olotiliani konkreettisesti samanlainen kuin tuolloin reilu vuosi sitten. Edellinen matka meni ihan pieleen, kun minulle nousi toisena päivänä kova kuume ja olin koko loppureissun enemmän tai vähemmän sairas. Viime viikolla onnistuin hankkimaan itselleni tämän kesän ensimmäisen flunssan, joka ehkä kuulostaa viattomalta, mutta ei todellakaan ole sitä.

Ainoat flunssan oireet ovat olleet yskä ja kurkkukipu, mutta nyt viisi yötä käytännössä valvoneena voin kertoa, että olo on aika surkea. Päivisin olo on ollut ihan ok ja olen mennyt sekä tehnyt asioita suht normaaliin tapaan. Mutta öinen valvominen tuon jäätävän yskän takia alkaa kyllä pikku hiljaa verottaa tätä päivänkin jaksamista. Tulisipa nyt edes kunnolla päälle ja menisi sitten ohi. Ainoa hyvä puoli tässä taitaa olla se, että jos nyt maltan sairastaa tämän kunnolla ohi, ei ehkä tarvitse pelätä tulevansa reissun aikana kipeäksi.

Mutta nyt kääriydyn viltin sisään hörppimään lisää teetä ja teen samalla tuon kirjanpidon loppuun omaan verkkaiseen tahtiini. Mukavaa viikonalkua kaikille, omasta kehnosta olostani huolimatta!

ITALY 2015_247ITALY PART 2 2015_637

kuvat: Italian riviera 2015

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Friday night pamper