Bad decisions

SI MODA ASU MAR12 2015 1

Hutiostos.

Pitkästä pitkästä aikaa onnistuin sitten ostamaan jotain, joka ei osoittautunut lainkaan sellaiseksi kuin toivoin. Mustista leveälahkeisista farkuista on haaveiltu jo tovi ja bongasin omasta mielestäni ihan täydelliset Asokselta. Kävin vielä sovittamassa vastaavan merkin (Noisy May) muita farkkuja, jotta kokokin osuisi nappiin. Noh mitenkäs kävi. Koko tuntui alkuun ihan hyvältä, mutta jo ensimmäisellä käyttökerralla housut löprähtivät pahasti. Yksi koko pienempi olisi varmasti ollut se oikea valinta, jolloin niissä olisi ollut varaa löystyä.

Mutta onneksi en lähtenyt vaihtorumbaan, nimittäin housujen materiaali on muutoinkin osoittautunut todella kehnoksi. Se keräilee itseensä kaiken pölyn ja huomaan jo nyt (kahden käyttökerran jälkeen) polvissa ja nivusissa farkuille toki tyypillisiä vekkejä. Blaah. Täytyy kai vain todeta, että pieleen meni tällä kertaa. Ystäväni kyllä kyseenalaista heti, miten oikein uskalsin tilata farkut netistä. Tämän jälkeen en varmasti enää uskallakaan. Vinkkejä vastaavanlaisista, parempilaatuisista farkuista otetaan vastaan ja tosiaan mieluiten sellaisista, joita voi käydä sovittamassa myymälässä.

ps. Villi veikkaus, että Espa näyttää tällä hetkellä hieman erinäköiseltä kuin tänä sateisena tiistai-iltapäivänä. Kiitos Saralle, joka uhrautui karseasta kelistä huolimatta kameran taakse ♥

SI MODA ASU MAR12 2015 2SI MODA ASU MAR12 2015 3

takki/jacket GINA TRICOT*
farkut/jeans ASOS
laukku/bag COS
kengät/shoes ZARA
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
 • Carl
  March 16, 2015

  Moi Kaisa 🙂

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

Previous
Mini outfit