Postaustoiveita?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tässä luonnostelemassa muutamia erilaisia postauksia. Tulossa on ainakin sisustusinspiraatiota ja hyvinvointiin liittyvää postausta. Vaikka ideoita tuntuu olevan, niin pää lyö tyhjää. Joskus tulee näitä päiviä, jolloin ei niin sanotusti runosuoni kuki ja postaus töksähtää heti alkuunsa. Silloin koen, että kone on parempi sulkea hetkeksi. Nyt ajattelin kuitenkin käyttää tämän “katkoksen” hyödyksi ja kysyä teiltä postaustoiveita. Jos niistä vaikka saisi lisää intoa ja inspiraatiota kirjoittamiseen. Eli minkälaisia postauksia/postaussarjoja toivoisitte? Onko tarjonta täällä uuden osoitteen puolella ollu hyvää ja tarpeeksi monipuolista? 

Tässä samalla voisin julkistaa muutamien viime aikaisten arvontojen voittajat. Kansallisoopperan stailauspäivän voitti nimimerkillä Tia  ja lukijatutkimuksen yhteydessä arvotun tuotepaketin voitti nimimerkillä pauliina kommentoinut. Voittajille on lähetetty sähköpostia. Onnea vielä ja kiitos kaikille osallistuneille 🙂

kuva: Zürichistä muutama viikko sitten

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • tiiti66
  November 29, 2014

  Entäpä pesumerkkejä postauksen Lenorin huivi / huuhteluaine -arvonnan voittajat ? Onko mennyt minulta ohi?

  • Kaisa
   November 29, 2014

   Moi! Niitä ei ole vielä arvottu 🙂 tulossa piakkoin!

 • Aikuisempi lukija
  November 30, 2014

  Hei Kaisa,
  Blogisi on tosi hyvin toteutettu ja olet aina ‘hyväkäytöksinen’ ja tyylikäs… on ilo käydä täällä katsomassa mitä kirjoittelet.
  Toiveeni olisi tyylipostauksia myös muun tyypisille vartalomalleille kuin perushoikalle. Meitä on paljon eri-ikäisiä ja -kokoisia naisia, jotka inspiroidumme tyylistäsi, mutta kaikki ei aina sovi omalle ruuminrakenteelle. Toiveena olisi aikuisemmalle naiselle tyylivinkkejä. Itse olen suurempi lantiolta ja reisistä kuin yläosani (taitaa olla monen suomalaisen rakenne?), myös jotkut ovat laatikkomaisia (ei näkyvää vyötäröä) jne. On olemassa vanhempien naisten pitämiä blogeja, mutta siellä löydän saman ongelman; Fab Forty Sthing ja Business Woman ovat myöskin tosi hoikkia.
  Pidän sinun tyylistäsi, koska olet luova ja uskallat irroitella enemmän, vaikka oletkin perustyylikäs. Niinpä uskallan lähestyä kun nyt postaustoiveita pyysit! Kiinnostaisi sekä työ-, vapaa-aika- että juhlavampi tyyli.
  Kiitti jos onnistuu!

  • Kaisa
   November 30, 2014

   Moikka! Kiitos ihanista sanoista ja inspiroivasta ideasta. Mielessäni pyöri heti postaussarja eri mallisista naisista ja heidän tyyleistään. Katsotaan jos saisin vaikka mallit löydettyä tähän ja kuvattua ne. Olisi huippua! Joka tapauksessa otan tämän työn alle tavalla tai toisella 🙂 mukavaa joulunodotusta!

   • Aikuisempi lukija
    December 2, 2014

    Voi, loistavaa! Jäädäänpä innolla odottelemaan!!

Previous
Lounaalla Prestossa