BARCELONA OSA 1.

Nyt tulee vihdoin näitä reissukuvia. Laitan ne kahdessa osassa. En paljon höpise välissä, mutta voin näiden kuvapostausten jälkeen kehitellä uuden postauksen, joka sisältää vähän Barcelona-vinkkejä, kun joku niitä kaipaili?? Olin siis reissussa perheeni kanssa. Asuttiin siskojen kanssa hotellissa ja porukat yöpyivät tutuilla!
PÄIVÄ 1.
Aurinkoinen ja varmaan reissun lämpimimpiä päiviä. Sattui myös olemaan toinen niistä päivistä, jolloin kaupat oli auki, joten auringossa olo jäi vähiin. Aamupäivä shoppailtiin ydinkeskustassa ja sen jälkeen suunnattiin Diagonal Mar-ostoskeskukseen. Illalla syötiin mereneläviä ystäväperheen luona.
 PÄIVÄ 2
Sateinen pyhäpäivä. Kaikki muut kiinni paitsi yksi kauppakeskus rannassa. Pyörähdettiin siellä pikaisesti, käveltiin ihmeellisen hiljaista Ramblasia pitkin ja käytiin syömässä tapaksia. Illalla käveltiin siskojen kanssa hotellille ja katseltiin samalla lähikorttelien mahtavaan tapaspaikka-tarjontaan.
 PÄIVÄ 3.
Mahtava auringon paiste. Toinen mahdollinen shoppailupäivä (muut pyhiä). Aamupäivä meni kaupoilla, kahdelta syötiin isolla porukalla kunnon espanjalainen perhelounas. Illalla futispeliin (jatkuu seuraavassa postauksessa).
jatkuu…
xoxo
Casey
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Sirpale
  May 2, 2011

  Matkakuume vain nousee(: Hurjan ihanalle näyttää teijän reissu:)!

 • ellis
  May 2, 2011

  kuinka lämmintä tuola oli tai pääsittekö ollenkaan uimaan :)?

 • Anonymous
  May 3, 2011

  Oii kiva kun teit tämmösen postauksen, mä ja mun kaveri mennään kesäkuussa barceloonaan! 🙂 Laita sit jossain vaiheessa sun ostoksista kuvia 😉

 • indie by heart
  May 3, 2011

  Nyt tiedän minne HALUAN suunnata seuraavaksi. <3

 • Jetta
  May 3, 2011

  Ihania kuvia!

 • Anonymous
  May 3, 2011

  Mua alkoi oikeesti itkettämään kun katsoin näitä kuvia. Oltiin tuolla viime syksynä poikaystävän kanssa ja mun sydän jäi kyllä täysin Barcelonaan. Ihan hirveä ikävä sinne! Ihania kuvia, ihana kaupunki.

 • taijjja
  May 3, 2011

  Mulla tuli ihan sairas ikävä Espanjaa! Olin siellä pari vuotta sitten työharjottelussa kahen kuukauden ajan ja ehdin rakastua paikkaan ja kieleen. :>

 • Casey
  May 3, 2011

  Sirpale, kyllä se ihan hyvin onnistuikin vaikka kelit eivät olleet mitkään superit eivätkä kaupat olleen pyhien takia auki.ellis, jotain 20 paikkeilla. Oli tosi kova tuuli joten en kyllä ainakaan itse olisi uskaltautunut uimaan. Edellisellä viikolla siellä oli kunnon helteet ja paljon ihmisiä rannalla, että kai se on vähän säkästä kiinni miten lämmin siellä on :)Anonyymi, 🙂 hyvä jos oli apua ja ostokset löytyy jo aiemmista postauksista! tsekkaappa ne sieltä :)indie by heart, ei ollenkaan huono valinta :Djetta, kiitti :)anonyymi, 🙂 toi on kyllä mahtava paikka ja niin on koko espanjakin. Täällä myös toinen barcelonalle totaalisesti sydämensä menettänyt!taijjja, kuulostaa hyvin tutulta 😀 mä en vaan oo koskaan saanu asua siellä pidempää, pitänee korjata asia!

Previous
VAMO VAMO
BARCELONA OSA 1.