SI MODA MEIKKISUOSIKIT  Havahduin keväällä sitten siihen, että olin käyttänyt samoja meikkejä vuosikaudet. Uskoin yhä silloisen meikkivoiteeni olevan paras itselleni. Minulla oli myös vankat meikkirutiinit, joita olin orjallisesti noudattanut melkein kymmenen vuotta (!). Alkuraskaus sai ihoni oireilemaan ja siitä ärsyyntyneenä lähdin tarkastelemaan meikkipussini sisältöä. Rehellisesti ja häpeissäni voin kertoa, etten ollut siivonnut pussia varmaan muutamaan vuoteen.

Ensimmäisenä lähtivät vaihtoon siveltimet ja meikkivoide. Meikkivoide lähinnä siksi, että kesä oli tulossa ja halusin vaihtaa johonkin kevyempään, joka ei tukkisi ihoani. Tutuistuin silloin ensimmäistä kertaa Lumenen tuotteisiin ja ihastuin ihon sävyn heleyttäjään, jota tuli käytettyä koko kesä. Syksyn saavuttua kaipasin jotain hieman peittävämpää, sillä raskauden edetessä poskeni iho oli “ohentunut” ja verisuonet kuulsivat ikävästi läpi. Samaisesta syystä posket myös punoittivat.

Herkkäihoisena pelkään lähteä kokeilemaan uusia tuotteita, sillä moneen otteeseen olen joutunut lopettamaan käytön jo ensimmäisen testin jälkeen, kun kasvot ovat reagoineet kuivumisen tai ihottuman muodossa. Lumenen positiivinen ensivaikutelma sai minut kuitenkin ostamaan CC-voiteen, joka lupaa tasoittaa ihon epätasaista sävyä ja punoitusta. Lupaukset lunastettiin heti ensimmäisellä kerralla. Voide on ihanan ohut, mutta silti peittävä. Kuukauden käytön jälkeen en ole huomannut voiteen ärsyttäneen ihoa kertaakaan. Nappiin mennyt meikkivalinta siis!

Muita tämän hetken suosikkejani ovat Ecotoolsin siveltimet, joihin vaihdoin kaikki aikaisemmat siveltimeni. Nämä tuntuvat miellyttäviltä iholla ja ovat mielestäni todella laadukkaita hintaansa nähden. Ajattelin vielä ostaa näistä matkaversiot, jotka menisivät pienempään tilaan reissuun lähdettäessä.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä se ensimmäinen omistamani luomiväripaletti. Luitte oikein. En oikeastaan ole koskaan omistanut ainuttakaan palettia, ainoastaan yksittäisiä nappeja. Nekin ovat olleet erittäin huonolaatuisia ja vähäpigmenttisiä. Sain Isadoran “Highlands” luomiväripaletin testiin blogin kautta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Siitä löytyy juuri sopivat sävyt sekä hieman arkisempaan että juhlavaan meikkiin. Tosin luomiväriä en ole vieläkään oppinut käyttämään arkena. Seuraavaksi pitäisi varmasti käydä niiden iänikuisten meikkirutiinieni kimppuun.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Entä päivitättekö kuinka usein meikkipussienne sisältöä tai meikkirutiinejanne?

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Elina
  November 27, 2013

  Rutiinit pysyvät kyllä aika samoina, mutta meikkipussin sisältöä tulee päivitettyä usein. En vain ole vielä löytänyt niin hyviä tuotteita, joissa haluaisin pysyä, mm. en ole vieläkään löytänyt itselleni oikean sävyistä meikkivoidetta 🙁

 • Sinituulii
  November 27, 2013

  Voi vitsi, miten ihanan näköisiä noi kimaltavat luomivärit tossa paletissa! Paljonkohan toi maksaa? Ja toi Lumenen cc-voide on kyllä hyvä!

  • casey
   November 30, 2013

   Ainakin sokoksella oli n.25 euron paikkeilla vastaavat 🙂

 • JonnaH.
  November 27, 2013

  Rutiinit on melko samat, jos en sitten innostu vähän ylittämään niitä, jos koitan tehdä blogiin jotain inspiroivaa meikkiä. Kosmetiikkabloggaajana tietenkin tulee testattua paljon erilaisia tuotteita, mutta jos löytää jonkun tosi hyvän, niin se kyllä seuraa vuosia mukana. Löytyy tosiaan tuotteita joita olen saattanut käyttää jo kymmenen vuotta, koska parempia ei ole vastaan tullut. 🙂

 • Marianne
  November 27, 2013

  Mulle toi lumene oli taas pettymys! Liian vaalea omalle ihonsävylle (vaikka oon ihan normivaalea suomalainen) ja kuivatti ihoa :/ Ostin myös puuterin, sama juttu sen kanssa..

  • casey
   November 27, 2013

   Voi harmi :/ mullekin on toi aika vaalea, mutta sekoittelen siihen lisää väriä eräästä toisesta meikkivoiteesta.

Previous
Pick of today