Belgian Waffles

SI MODA RUOKA BELGIALAISET VOHVELITSI MODA RUOKA BELGIALAISET VOHVELITSI MODA RUOKA BELGIALAISET VOHVELITValio Eilaa on syyttäminen siitä, että olen himoinnut vohveleita jo monta viikkoa. Tiedättehän sen mainoksen missä tyttö tulee pojan luo ja on jo tekemässä pakosuunnittelmaa, kun näkee hurjan vohvelikasan kermavaahtoineen ja mansikoineen pöydällä. Mutta tytön onneksi ne olivat laktoosittomia, joten eikun herkuttelemaan.

Ajattelin ensin tehdä tavallisia vohveleita, mutta googletellessani ohjetta törmäsin eräässä blogissa reseptiin, joka vaatimattomasti oli nimetty “maailman parhaat vohvelit”. Luettuani postauksen kommentit vakuutuin siitä, että kyseessä voisi tosiaan olla se kaikkien aikojen paras vohveliresepti. Tavalliseen ohjeeseen verrattuna belgialaisiinhan tulee hiivaa eli taikinaa nostatetaan n.45 minuuttia. Lisäksi munista erotellaan valkuaiset ja keltuaiset, jotka vatkaan vaahdoiksi. Paljon monimutkaisempaa kuin tavallisten vohvelien teko, mutta varmasti vaivan arvoista.

Ja voin kyllä vakuuttaa, että näistä tuli parhaita vohveleita ikinä.Reseptin olisi vielä kruunannut belgialainen vohvelirauta, mutta hyvin se sujui tavallisellakin. Vohveleiden kanssa syötiin tuoreita mansikoita ja Pappagallon aitoa vaniljajäätelöä <3

ps. tuolla 52 Weeks of Deliciousness -blogissa näytti olevan paljon muitakin kivoja reseptejä, täytyy laittaan osoite mieleen!

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
Previous
Outfit flats
Belgian Waffles