Bell sleeves under palm trees

si-moda-asu-sep28-2016-6si-moda-asu-sep28-2016-8si-moda-asu-sep28-2016-0si-moda-asu-sep28-2016-7si-moda-asu-sep28-2016-3si-moda-asu-sep28-2016-9si-moda-asu-sep28-2016-1si-moda-asu-sep28-2016-4top BIKBOK / shorts NLY / shoes TOPSHOP / bag REBECCA MINKOFF

Tämä Monacossa käyttämäni asu ei ehkä sovellu tähän sateiseen ja koleaan syyspäivään, mutta ehkä tästä jotain inspiraatiota irtoaa. Vaikkapa värien yhdistelystä tai tämän hetken ehdottomasti trendikkäimmistä hihoista eli bell sleeve -mallisista kellohihoista. Tämän paidan ostin vajaa pari vuotta sitten siskoni silloisen asunnon tupareihin ja en rehellisesti sanoen muista olenko käyttänyt sitä sen jälkeen kertaakaan.

Matkalaukkuunkin se eksyi vähän puolivahingossa, mutta hyvä, että eksyi. Tajusin nimittäin, että tässähän minulla on jo valmiina kaapissa kaunis vaalean roosan sävyinen paita ja vielä erittäin ajankohtaisella mallilla. Monacossa sitä tuli pidettyä hyvin vahvasti olat paljastettuna, mutta se toimii myös niin, että olat jäävät enemmän paidan sisään. Yritän tässä lähiaikoina kuvata sen ympärille kootun syksyisemmän asun, niin saan paremmin demostroitua, miten tällainen vaalean pinkki pusero sopii tähän sesonkiin.

Tähän loppuun vielä yksi ilmoitusluontoinen asia sekä muistutus. Jotkut ovatkin ehkä jo bonganneet lukijatutkimuslinkin blogistani. Edellisen tutkimuksen kautta sain paljon arvokasta tietoa teistä ja siitä on todellakin ollut hyötyä blogin kehittämisessä. Tästä syystä arvostaisin suuresti, jos teiltä liikenisi pieni hetki ja ehtisitte osallistua tähän nykyiseen tutkimukseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi 100 euron Iittala-lahjakorttia.

Ja toinen muistutuksen arvoinen asia on tuo sivupalkistakin löytyvä linkki Vuoden muotiblogi -äänestykseen. Kiitos ihan mielettömästi jo kaikille äänensä antaneille, jos ette ole vielä omaa suosikkianne tukeneet, niin ehditte sen vielä tämän tai huomisen päivän aikana tekemään TÄSTÄ linkistä 🙂

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Ansku
  September 29, 2016

  Ihan mielettömän kauniita kuvia. Varsinkin tää viimeinen. Huh!

  Kivaa torstain jatkoa 🙂

  • Kaisa
   October 1, 2016

   Voi kiitos <3 Pahoittelen, että kommenteihin vastaukset tulee näin parin päivän viiveellä.

 • Sara
  September 29, 2016

  Voi miten ihana tausta noissa kuvissa! Bell sleeve -malli sopii sulle hyvin (toisin kuin allekirjoittaneelle)! Ps. lukijatutkimukseen osallistuttu ja äänestämässäkin käyty!

  Life à la Sara

  • Kaisa
   October 1, 2016

   Kiitos ihan mielettömästi! ps. Bell sleeve-paitoja löytyy kyllä niin moneen lähtöön, että veikkaisin lähes jokaiselle löytyvän sopivan version 🙂 eli rohkeasti vain kokeilemaan, jos sellainen houkuttelee!

 • Sonvas
  September 29, 2016

  Super söpö asu, värit niin täydelliset! Ja toi letti kruunaa kyllä kaiken 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  • Kaisa
   October 1, 2016

   Kiitos 🙂 Vähän on mun hiukset vielä lyhyet tuohon lettiin, mutta ihan kivaltahan se jo näyttää!

Previous
Miksi peittää lapsen kasvot kuvissa?