Berry brunch

SI MODA GUGGUU BRUNSSI 12Olen aina rakastanut kutsujen ja tilaisuuksien järjestämistä, menun suunnittelua ja yksityiskohtien hiomista. Pinterest antoi muutama vuosi sitten tähän hommaan ihan uudenlaisen välineen ja sen myötä olen hurahtanut vieläkin pahemmin teemajuhlien järjestämiseen. Monet tutut tietävät minun myös olevan perusluonteeltani aikamoinen värien mätsäiliä, joka miettii tarkkaan ne pienetkin asiat, joita muut eivät ehkä edes huomaa.

SI MODA GUGGUU BRUNSSI 9SI MODA GUGGUU BRUNSSI 17SI MODA GUGGUU BRUNSSI 5Olin tästäkin syystä enemmän kuin otettu, kun pääsin yhdessä kahden muun, yhtä omistautuneen partyplannerin kanssa juonimaan lastenvaatebrändi Gugguulle pressitilaisuutta. Metin ja Hannan kanssa meillä menee niin maut kuin jututkin sen verran hyvin yhteen, että minulla ei ollut epäilystäkään etteikö tästä hyvä tulisi. Näiden naisten ja Gugguun porukan kanssa tiimityönä toteutettu eilinen brunssi näytti ja oli juuri sellainen mitä me kaikki toivoimme.

SI MODA GUGGUU BRUNSSI 10SI MODA GUGGUU BRUNSSI 13SI MODA GUGGUU BRUNSSI 2SI MODA GUGGUU BRUNSSI 11Gugguun AW16 malliston marjateema kulki läpi kattausten, ruokien ja kukkien. Kenellekkään vieraista ei varmasti jäänyt epäselväksi malliston värit, kun kaikki oli maalattu marjaisin sävyin. Sisäinen mätsäysmestarini hymyili erittäin leveästi lopputuloksen nähdessään. Tämä kaikki oli jopa vähän liian nannaa esteetikon silmälle, heh.

Kauniin ulkomuodon lisäksi brunssipöydän antimet myös maistuivat ihan taivaalliselta. Voin lämpimästi suositella Kakkuhelmeä, jos teille koskaan tulee tarvetta tilata omiin juhliin kakkuja tai muita makeita tarjottavia. Myös suolaisen puolen hoitanut Base-Catering oli erittäin onnistunut valinta.

SI MODA GUGGUU BRUNSSI 19SI MODA GUGGUU BRUNSSI 14SI MODA GUGGUU BRUNSSI 7SI MODA GUGGUU BRUNSSI 3SI MODA GUGGUU BRUNSSI 15Mutta jopa herkkupöytääkin enemmän minua (ja varmasti monia muitakin paikalla olleita) hymyilytti lastenmuotinäytös, jossa siis esiteltiin Gugguun syysmallisto. Voi jestas miten liikuttavan suloisia kaikki rohkeat lavalle astuneet pienet olivatkaan. Taisin itse jopa hieman herkistyä tilanteesta, vaikkei omaa lasta lavalla ollutkaan. Mini tosin olisi mitä ilmeisimmin halunnut kiivetä valokeilaan, kun ei malttanut pysyä poissa tieltä ja näytöksen jälkeen kapusi sinne tekemään omat poseerauksensa. Oli kyllä kaiken kaikkiaan ihanan erilainen aamupäivä.

SI MODA GUGGUU BRUNSSI 16SI MODA GUGGUU BRUNSSI 20SI MODA GUGGUU BRUNSSI 6Kiitos vielä Gugguu!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Rosa
  August 6, 2016

  Aivan upeita värejä ja yksityiskohtia! Erityisesti kakun koristelu ja pop cakesit ovat hienoja 🙂

  • Kaisa
   August 7, 2016

   Joo Kakkuhelmi teki kyllä upeaa jälkeä 🙂

 • emma
  August 13, 2016

  Oi että mitkä värit!! Silmä lepää näissä kuvissa vaaleanpunaisten sävyjen takia. Oon katsos ite myös melkone esteetikko! Huomasin muuten että kuviasi voi “pinnata”(liekö sulla ollut tuo ominaisuus pidempäänkin, mutta ite en oo sitä ainkaa huomannu :’D ). Miten saat kuviisi tuon pinit-painikkeen? Pystyykö sen asettamaan suoraan pinterestin sivuilta?

  • Kaisa
   August 18, 2016

   Moikka, Pinterest painikkeen voi ladata lisäosana ainakin wordpressiin, en tiedä mitä pohjaa itse käytät, mutta eiköhän sen saa myös muihin 🙂

Previous
Talvipuutarhassa