Tajusin hetki sitten etten ole laisinkaan esitellyt kaasojen mekkoja samalla lailla kuin omaani. Taisivathan ne vilahtaa joissakin kuvissa, mutta päätin nyt tehdä ihan oman postauksen niistä. Syy miksi en ole sitä aikaisemmin tehnyt, on varmaan ollut kuvien puute. Vaikka häät menivät kaikin puolin täydellisesti, jäin kaipaamaan muutamia kuvia. Yksittäiskuvat minusta tai kaasoista unohtuivat. Samoin sisaruskuva siskojen ja kaverikuva parhaan ystäväni kanssa. Jotenkin siinä tohinassa ei tullut ajatelleeksi kuvia. Toisaalta mietin, että jos olisin uhrannut energiaani siihen onko kaikista nyt varmasti otettu kuva, olisiko päivä ollut niin ihana?

Mutta pohdinnat sikseen ja pari kommenttia mekoista. Tein ne siis suhteellisen pikaisella aikataululla pari viikkoa ennen häitä. Kaikissa on sama alaosa, mutta yläosan on jokainen saanut päättää itse. Mallit olen kaavoittanut ja ommellut alusta loppuun itse. Kankaat ovat Eurokankaasta. Morsiussatiini kuuluu heidän perusvalikoimiinsa ja siitä valitsimme yhdessä vaniljaisen sävyn. Jossain mainitsinkin etten halunnut häihin mitään leimaavaa, väriin liittyvää, teemaa, eivätkä kaasotkaan halunneet mitään räikeitä pukuja, joten olimme hyvin yksimielisiä hillitystä väristä.

“Kultahippuja” sisältävä tylli oli viime kevään valikoimaa, joten en tiedä onko sitä enää saatavilla. Metsästettiin sopivaa läpikuultavaa kangasta suhteellisen kauan, ennen kuin se oikea löytyi. Tyllistä tehdyt osat olen muotoillut nuken päällä ja satiiniset osat kaavoittanut normaalisti. Minulla ei ollut mitään pakkomiellettä saada heille kokonaaan samanlaisia lookkeja, joten jokainen kaaso on itse saanut asustaa oman asunsa. Heillä ei ollut perinteisiä kukkakimppuja, vaan olin tehnyt jokaiselle ranteeseen laitettavan sulkakorun. Näin heillä oli myös jotain minun pukuuni liittyvää.

Kiitos vielä tytöt, olette parhaita xx

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Mirjam
  December 3, 2012

  Oi!! En tiennyt, että olet jo naimisissa! Olen siis vasta noin kuukauden ajan lukenut blogiasi ja tykkään kovasti!:))

  http://capture-dreams.blogspot.com

  • Casey
   December 3, 2012

   🙂 kesällä menin joo! Wedding tagin alta löytyy hääjuttuja enemmänkin ja kiva kuulla, että tykkäät!

 • Mi Mi Mendine
  December 4, 2012

  Olet niin taitava!! Todella kauniita mekkoja. Tykkään kovasti muutenkin näistä sinun hääkuvistasi (:

 • Maria
  December 4, 2012

  Todella kauniit mekot olet taas saanut aikaan! Tuo kultahippukangas. <3 Kauniita ovat kaasotkin. 🙂

 • sari
  December 4, 2012

  aaivan ihania mekkoja <3ahh

 • Susanna89
  December 4, 2012

  Tosi hienot nämäkin mekot! katsoin ensin että hieman nelly tyyliset mutta vieläpä itse tehdyt niin vau

 • Ansku
  December 6, 2012

  Oi sä olet itse tehnyt puvut!? Upeat on. Mulla on juuri ongelmia kaasojen puvuissa. Haluavat itse että ne ovat samanlaiset, mutta eivät tietenkään pääse yhteisymmärrykseen. Yksi on raskaanakin 😀 Jos osaisi itse tehdä, voisi tehdä samasta matskusta erimalliset. Hitsi kun en osaa ommella. Teettäminen tulisi turhan kalliiksi…

  • Casey
   December 6, 2012

   🙂 joo itse tein, niin sain niistä juuri sellaiset kuin kaasot toivoivat. Yläosassa leikiteltiin hieman ja katsottiin millainen malli kenellekin sopii! Jos ei koko mekkoja pysty teettämään niin onnistuisikohan samanlaisten tai samankaltaisten mekkojen tuunaamineen? Yksinkertaiseen mekkoon voisi lisätä jotain extraa vaikkapa!

   • Ansku
    December 8, 2012

    Joo, totta. Ja saahan tuunaamalla malliakin vähän muutettua.

Previous
EK for Marciano
Best Bridesmaids