Tää on juuri tätä. Heti, kun aletaan päästä hieman syysfiiliksiin ja innostutaan syksyisemmistä vaatteista, esitellään jo seuraavan kevään mallistoja. Onhan se kiva saada inspiraatiota hyvissä ajoin, mutta eilen en kokenut vielä olevani valmis hypistelemään hempeitä pitsimekkoja ja vaaleita farkkuja. Bestsellerille kuitenkin iso kiitos kivasta tapahtumasta! Ja löytyihän sieltä lopulta pari todellista suosikkiakin…

SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14

Farkkuhaalarit tuntuvat jatkavan voittokulkuaan myös ensi keväänä. Niitä oli tarjolla monen brändin mallistossa. Tämä Noisy May:n versio oli sekä kulutuksien että mukavan tuntuisen materiaalin ansiosta oma suosikkini. Kuvittelin tämän samaan asuun yhdessä v-aukkoisen t-paidan ja sirojen korkkareiden kera!

SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14

Kaapelitehtaalta löytyi myös aina yhtä mahtava Sara ♥

SI MODA BESTSELLER SS14

Toinen suosikkini löytyi yllättäen Vilan mallistosta. Tämä pitsivoittoinen mallisto sisälsi useammankin ihanan mekon, mutta tämä yksi oli ylitse muiden. Yllä olevassa kuvassa näette mekon kauniin läpikuultavan ja avoimen takaosan. Harvemmin innostun v-aukkoisista mekoista, mutta tässä uskoisin pienemmänkin rintavarustuksen näyttävän kivalta.

SI MODA BESTSELLER SS14SI MODA BESTSELLER SS14Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Piecesin valkoinen laukku, joka hurmasi minut laatikkomaisella muodollaan. Laukkujen kohdalla arvostan yksinkertaisuutta ja ajattomuutta ja tämä kyseinen kaunokainen täyttää kyllä molemmat kriteerit kirkkaasti.

Tämän pienen syrjähypyn jälkeen voidaan taas palata syysfiilistelyihin, joita onkin tulossa runsain mitoin ensi viikolla uuden osoitteen alla. Blogini muuttaa Re:fashion blogiportaaliin jo tämän viikon sunnuntaina. Laitan tästä vielä lauantaina lisää infoa ja ohjeita. Sitä ennen voitte tutustua meidän Re:fashion “behind the scenes“-blogiin ja tietysti laittaa jo nyt uuden osoitteen talteen:

simoda.refashion.fi

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
You can paint it any color you like
Bestseller Fashion Fair