BIKBOK by Mary-Kate & Ashley Olsen

SI MODA BIKBOK OLSEN 5SI MODA BIKBOK OLSEN 2SI MODA BIKBOK OLSEN 3SI MODA BIKBOK OLSEN 1SI MODA BIKBOK OLSEN 4SI MODA BIKBOK OLSEN 6 SI MODA BIKBOK OLSEN 7

Viimeistään näiden kuvien jälkeen vakuutuin siitä, että minun saatava täksi syksyksi leveällä lierillä varustettu musta hattu. Kuvat itse ovat puolestaan esimakua siitä, mitä Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat saaneet aikaan suunnittelessaan BikBokille mallistoja. Kaiken kaikkiaan niitä tulee olemaan kolme ja ne saapuvat liikkeisiin ensi syksynä.

Tämä ensimmäinen mallisto korostaa sisaruksille tyypillistä kerrospukeutumis-tyyliä. Inspiraation lähteenä ovat kuulemma olleet pohjoismaalaisten trendsettereiden omaperäiset tyylit. Mukaan mahtuu mm. laadukkaita nahka- ja villatakkeja, ohuita silkki- ja trikoopaitoja, sekä omia suosikkejani eli Never Denim -malliston Super Flex housuja, joita omistan jo aikaisemmista mallistoista muutamat. Vaatteiden lisäksi mallistoon kuuluu myös asusteita.

Ensimmäinen mallisto tulee myyntiin 8.8.2013. Itselleni jäivät erityisesti malliston neuleet sekä takit mieleen ja olen niin varma, että tuo haikailemani nahkatakki on juuri se malliston kallein 499,95€ maksava limited edition tuote 😀 Olisi juuri minun tuuriani. Suurin osa tuotteista on kuitenkin BikBokin normaalia hintatasoa, joten ei kannata murehtia, ettei olisi varaa hankkia yhtää upeaa luomusta näistä tulevista mallistoista.

ps. tulipa jotenkin syksyä haikaileva fiilis, vaikka kesän kanssa ollaan vasta alkumetreillä. Nyt äkkiä fokus takasin kesäkuteisiin.

 kuvat/pics: bikbok

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Elina
    June 19, 2013

    Ihania vaatteita, en malta odottaa, että tulee kauppoihin! Joo, ei kyllä sais kesällä katsella syysvaatteita, vaan pitäisi vain keskittyä kesään 😀

Previous
Hieno mekko
BIKBOK by Mary-Kate & Ashley Olsen