OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita/top GINA TRICOT* // kengät/shoes ZARA // hattu/hat LINDEX* // toppi/cami top GINA TRICOT*

(*saatu/gifted)

Nyt on reilu viikko takana uudessa blogissa. Kaikki on tietääkseni toiminut alustalla kuten pitääkin, mutta pieniä hienosäätöjä teen tänne päivittäin. Vielä on tulossa muutoksia mm. yläpalkin kategorioihin. Sitten, kun kaikki haluamani jutut ovat kunnossa voisin antaa teille pienen “opastuksen” uuden blogini käyttöön. Sitä ennen toivoisin kuitenkin kuulevani hieman teidän mielipiteitä muutamasta blogin lukemiseen liittyvästä asiasta.

Eilen otin tosiaan käyttöön pari uutta toimintoa. Halusin katkaista pidempiä tekstejä “continue reading” -painikkeella ja nyt mietin mitä mieltä te olette siitä. Tykkäättekö, että kaikki postaukset ovat yhdessä pötkössä, vai että esim. juuri pidemmät tekstit ovat hieman pilkottu? Vai olisiko mukavaa, jos kaikista postauksista näkyisi vain osa ja klikkaamalla sen voisi lukea kokonaan? Haluan toki, että tämä on mahdollisimman lukijaystävällinen blogi, joten siitä syystä teidän mielipiteet ovat kullanarvoisia. Kertokaa ihmeessä, jos teillä herää muita mietteitä luettavuuten liittyen.

Nämä kuvat ovat edelleen sitä mahtavaa Lontoon saldoa. Tämä asu minulla oli itse asiassa päällä näissä ryhmäkuvissa, mutta halusin ottaa siitä vielä erikseen yksittäiskuvat. Mukana olleesta porukasta kaikki bloggaajat olivat sillä tavalla minulle uusia, etten ollut koskaan kuvannut heidän kanssaan yhdessä. Yleensä sitä oppii nopeasti (ja näkee tosiaan blogistakin) millaisista kuvista ja kuvakulmista toinen bloggaaja pitää, mutta ensimmäinen kerta on yleensä melkoista säätöä. Mutta ei tässä tapauksessa. Näimme toisemme ensimmäistä kertaa Vilman kanssa hotellin aamupalalla, vain pari tuntia ennen näiden kuvien ottamista. Tiesin entuudestaan hänen olevan taitava kuvaaja, mutta lopputulos yllätti silti. Näiden kuvakulmat ovat erilaisia mitä minulta ehkä yleensä nähdään, mutta tykkään näistä aivan hirmuisesti. Kuviin on onnistuttu vangitsemaan ihana fiilis. Ehkä juuri sellainen pieni jännitys, jota tunsin näitä ottaessa. Kiitos Vilma!

//

Here comes another London outfit. Actually this is what I wore in these group pictures as well but I wanted to take some portraits too. Vilma took these for me and I’m very pleased with the result. Even though we had just met, she manage to catch this great feeling. Thank you Vilma!

kuvat/photos: Vilma P.

XOXO
signature

What do you think?

26 Comments
 • veera-s
  October 11, 2014

  itse koen että nuo “continue reading” jutut on vaan rasittavia. usein jää klikkaamatta ja täten lukematta :/

  • Kaisa
   October 11, 2014

   Hyvä tietää 🙂 mä arvostan rehellistä palautetta. Tää on tosiaan testi, eli jos porukka kokee ne tosi rasittaviksi tai päin vastoin hyviksi niin sen mukaan mennään!

  • Leena
   October 11, 2014

   Samaa mieltä Veeran kanssa:). Ylimääräiset klikkaukset vaikeuttaa lukemista. Itse tykkään myös siitä että kuvat ovat “yhtenä pötkönä” ja teksti (myös pidempi) on postauksen lopussa. Paitsi tietysti, jos kyseessä on tutoriaali tai tekstit liittyvät suoraa yhteen kuvaan. Kiitos laadukkaasta blogista! Sulla on tosi kiinnostava ja inspiroiva tyyli!

   • Kipsu
    October 11, 2014

    Yhdyn ylläoleviin kommentteihin, eli harvemmin tulee postauksia luettua loppuun, jos pitää klikkailla linkkejä.

    • Sissi
     October 12, 2014

     Joo juurikin niin että kaikki vaan samaan syssyyn! Ei “continue reading” tms 🙂

     • Kaisa
      October 12, 2014

      Selkeä homma 🙂 ne lähtee vielä tänään!

    • Kaisa
     October 12, 2014

     Tätä en tietysti toivo missään nimessä, eli hyvä kun kerrotte rohkeasti mielipiteenne!

   • Kaisa
    October 12, 2014

    Kiitos palautteesta ja kivoista sanoista 🙂

 • Vilma P.
  October 11, 2014

  Oi ihana Kaisa!!! 🙂 Sua oli niin helppo kuvata kun olla ja voi. 😀 Ei tarvinnut ohjata yhtään. Oot kaunis!<3

  • Kaisa
   October 12, 2014

   <3 Ihana sinä. Uusinta kierros koska vaan!

 • jonnnna
  October 11, 2014

  Tällä hetkellä (ainaki tässä postauksessa) osa kuvista on niin isoja ettei mahdu kokonaisena näytölle. Tosi kauniita kuvia, mutta tosi vaikea hahmottaa kokonaisuutta kun ei tosiaan mahdu kokonaan näytölle 🙂

  • Kaisa
   October 12, 2014

   Hmm. toi on kyllä harmillista, mutta kuvakoosta en halua tinkiä. Itse taas nimittäin haluan kuvien olevan suuria 🙂 Mutta tässä varmaan auttaa, että jos asuista on esim vaakakuvia, jossa näkyy koko asu? Tai jos käytän kahta pystykuvaa vierekkäin, jolloin ne ovat yhtä korkeita, kuin yksi vaaka. Kuulostaako paremmalta?

 • sofia
  October 11, 2014

  Ihania kuvia! Näytät tosi kauniilta <3. Sofia

 • Tuuli
  October 11, 2014

  Samaa mieltä, helpompaa ja mukavempaa kun koko teksti näkyy heti 🙂

 • Toveri
  October 11, 2014

  Ehdottomasti koko postaus yhteen pötköön, ei jaettuna! Luen harvemmin ja siis useamman postauksen kerralla, joten ärsyttää jos joutuu klikkailemaan auki toiselle sivulle ja sitten palaamaan taas toiselle..

  • Kaisa
   October 12, 2014

   Tästä ollana kyllä harvinaisen yksimielisiä 😀 Kiitos palautteesta!

 • Milex
  October 12, 2014

 • riiri
  October 12, 2014

  Read more-nappulat on kamalia! Yhdyn siis muihin: harvoin tulee silloin luettua juttua loppuun. Tykkään lukea postaukset yhtenä pötkönä, jolloin voin vain selata ja selata alaspäin:)

  • Kaisa
   October 12, 2014

   Selvä, eiköhän tää ole näillä yksimielisillä kommenteilla taputeltu 🙂

 • riikka
  October 12, 2014

  Aivan ihana asu, très chic mutta kuitenkin vähän särmää löytyy. Myös uusi blogisivu on ihan mahtava, selkeä ja tyylikäs. Olen kyllä monen muun kanssa samaa mieltä siitä, että postaukset on kivempi lukea kerralla yhtenä pötkönä.
  Pakko vielä sanoa että tykkään blogista ja tyylistäsi päivä päivältä yhä enemmän. Aina täällä käydessä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen, mutta myös hyvää fiilistä ja piristystä arkeen! 🙂 Kiitos siis siitä ja ihanaa syksyä !

  • Kaisa
   October 12, 2014

   <3 ihana kuulla ja kiitos! Kovasti yritän tehdä töitä niin sisällön kuin ulkoasunkin suhteen ja mukava kuulla, että se työ alkaa näkyä!

 • Karolina
  October 12, 2014

  Mieluummin teksti vaan yhteen pötköön, helpompi lukea jos lukee esim monta postausta kerralla 🙂 mietin myös tuota kommenttiboksia, monessa paikassa näkyy monta kommenttia postaukseen on tullut ja näin on kivempi niitä mennä lukemaan kun ns tietää siellä olevan jotain 😀 sekava selitys.. Nyt täytyy klikata kommenttikuvaketta ja tulla katsomaan onko mitään julkaistu 🙂 mutta muuten uusi ulkoasu on erittäin toimiva ja raikas 🙂

  • Kaisa
   October 12, 2014

   Hei mä oon myös miettinyt häiritseekö se ettei kommenttien määrä näy! Olen pohtinut asiaan korjausta, mutta todennäköisesti se pitää toteuttaa niin, että kommentointi tulee ihan erilliseksi eikä jää siis tuohon riviin noiden some-ikonien kanssa. Itsekin klikkaan kommentit muissa blogeissa useammin auki, jos näen niitä tulleen. Kiitos kommenteista 🙂

 • Tinja Emilia
  October 14, 2014

  Pakko minunkin on vielä todettava, että tynkä postaus ja “continue reading” huonontaa mielestäni blogin laatua. Toivottavasti et ryhdy pilkkomaan postauksiasi. Tykkään muutoin sinun ja muiden kanssabloggaajien blogien ulkoasuista, simppeliä, freshiä ja kaunista 🙂 Nuo kuvien isot koot ei häiritse niin pahasti, mut joissakin blogeissa häiritsee enemmän.

Previous
Details 2014 part I