Black Dungaree

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU JULY 12 2014 02OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

lappuhaalari Seppälä // kengät Dinsko // laukku Rebecca Minkoff (Zalando)* // aurinkolasit Ray Ban // paita sisko tuonut tuljaisiksi

(*saatu blogin kautta)

 Taas yksi aurinkoinen päivä mökillä takana. Lähdimme Helsingistä hyvissä ajoin aamulla ajelemaan ja olimme perillä jo ennen puoltapäivää. Oli ihana nähdä pienen tyttömme ilme, kun puimme hänelle pelastusliivit ja istuimme veneen kyytiin. Valloittava hymy levisi hänen kasvoilleen, kun isäni käynnisti moottorin. Selkeästi meri-ihminen! Paluumatkalla saaresta venekyyti oli niin mieluinen, että pieni nukahti tyytyväisenä syliini.

Ylläolevat kuvat ovat eiliseltä illalta. Oli ihanaa kävellä pitkin aurinkoista Eiranrantaa ja Kaivopuistoa. Ihmisiä oli runsaasti liikkeellä navakasta tuulesta huolimatta. Täydet rantabulevardit ja kahvilat saivat aikaan sen, että olo oli kuin ulkomailla. Tämmöisiä iltoja toivoisin loppukesäksi vielä monta lisää!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Jonnnna
  July 19, 2014

  Pakko oli palata kommentoimaan vanhaa postausta, mutta toi haalari on parhain vaateblogilöytö pitkään aikaan! Loppukesän luottovaate löytynyt <3 ihania kesäpäiviä teidän pienelle perheelle!

  • casey
   July 22, 2014

   Hei kiva kuulla, haalarit on kyllä niin käteviä! Ihania kesäpäiviä sinnekin 🙂

Previous
The one with the perfect dress
Black Dungaree