All black everything

SI MODA ASU JAN18 2014 6

Kliseinen otsikko, mutta mikäpä muu kuvailisi paremmin kokomustaa asua?

Käytiin Saran kanssa taas viikonloppuna hieman kuvailemassa ja tulin näiden kuvien jälkeen jälleen kerran siihen lopputulokseen, että viihdyn mustissa vaatteissa ylivoimaisesti parhaiten. Niistä tulee jotenkin erityisen fiini ja viimeistelty olo. Se voi myös johtua korkokengistä, joita käyttäisin harvase päivä, jos vain säät ja jalat sallisivat. Ei matalissa kengissä, tennareissa mitään vikaa ole, mutta oma olo on huomattavasti kauniimpi korkojen kanssa.

SI MODA ASU JAN18 2014 2SI MODA ASU JAN18 2014 1SI MODA ASU JAN18 2014 3SI MODA ASU JAN18 2014 4SI MODA ASU JAN18 2014 5

housut/pants GINA TRICOT* // kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*) // takki/coat old // aurinkolasit/sunnies RAY BAN

(*saatu/gifted)

Tälle viikolle on tiedossa jo monta mukavaa menoa. Sekä minulle että minille. Yritän aina saada viikkoon mahtumaan meille molemmille mieluisia tapahtumia, mutta myös niitä rauhallisia kotipäiviä. Tänään olisi tarkoitus olla pääasiassa kotosalla kauppareissun lisäksi. Ajattelin nimittäin, että voisimme yllättää mieheni jollain herkullisella päivällisellä hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Sitä ennen taidetaan kuitenkin askarella minin kanssa jokin söpö onnittelukortti.

Mukavaa viikkoa kaikille!

kuvat/pictures: Sara/Tickle your fancy

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Sweet potato fries
All black everything