SI MODA ASU SEP21 2015 7SI MODA ASU SEP21 2015 2

Jos joku olisi sanonut minulle vielä muutama vuosi sitten, että tulen ihan varmasti vielä lämpenemään kunnon sihteeri/toimisto-lookille, niin olisin varmasti purskahtanut nauruun. Vaikka olen käytännössä tykännyt aina kaikista klassisista vaatekappaleista, jotka voidaan yhdistää sanaan toimisto, on minulle ollut hyvin vastenmielinen ajatus yhdistää näitä keskenään. Jakun pariksi olen valinnut rennompaa alaosaa jne.

Tämän Lindexiltä toissa viikolla saadun jakun myötä lähden kuitenkin kokeilemaan täysin uudenlaisia asuyhdistelmiä. Alunperin olin ajatellut tätä huomattavasti rennompaan kokonaisuuteen tennareiden ja mustien revittyjen farkkujen kanssa, mutta mitä vielä! Päälle päätyi pitsinen kynähame ja korot. (Tähän väliin se hämmentynyt suurisilmäinen emoji).

 

SI MODA ASU SEP21 2015 1SI MODA ASU SEP21 2015 0SI MODA ASU SEP21 2015 4

Aion kyllä vielä pukea ja kuvauttaa sen rennommankin yhdistelmän ja sitten voidaan miettiä, kumpi toimii todellisuudessa paremmin. Ei tämäkään asu ihan tällaisenaan toimistoon luultavasti sopisi, mutta illalliselle ehkä? Näiden kuvien kanssa kävi muuten hieman hassusti. Ei ehkä uskoisi, että osa näistä on otettu puoltapäivää aikaisemmin ja vielä eri kuvaajan kanssa. Ensimmäinen kuvaussessio ei nimittäin mennyt ihan putkeen, joten homma hoidettiin kahdessa osassa. Vaikka fiilis kuvien suhteen ei sen takia ollut todellakaan huipussaan, löytyi sieltä loppujen lopuksi kuitenkin niin monta kivaa otosta, että tästä tuli tällä kertaa melkoinen kuvaryöppy (sorry)!

Nyt alan valmistelemaan päivän ruokaa ja illalla olisi taas luvassa koristreenit. Eka kerta ei mennyt kuin elokuvissa, mutta ehkä tänään jännitys on jo hieman lauennut? Joka tapauksessa koin tämän uuden vanhan harrastuksen todella hyväksi päätökseksi, sillä pienikin vakituinen kalenterimerkintä rytmittää viikkoa kivasti. Lisäksi joukkuelajin parissa kasvaneena sitä arvostaa treeniseuraa ihan älyttömästi, varsinkin näin monen vuoden yksin treenaamisen jälkeen 🙂

ps. Jos ruudun toisella puolella on kotkalaisia lukijoita, niin vinkatkaahan hyvistä paikallisista kampaajista. Tuolle kulahtaneelle peikkotukalle on asap tehtävä jotain!

//

All black everything – AGAIN. This time very much office look (or dinner look). I told you guys that Im very into everything belted in this season and here’s one of my favorite items at the moment. I got this jacket from Lindex and I looove it!

SI MODA ASU SEP21 2015 3SI MODA ASU SEP21 2015 6

jacket LINDEX*
shoes STRADIVARIUS
skirt NELLY*
bag COCCINELLE
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Details